mi-a intarziat c.m. 3 zile.lucru care nu mi s-a mai intamplat de ani buni
am si eu o intrebare si va rog mult de tot sa ma ajutati si cu un raspuns.mi-a intarziat c.m. 3 zile.lucru care nu mi s-a mai intamplat de ani buni.am 19 ani iar acum o saptamana mi-am inceput viata sexuala.ne-am protejat si am verificat de fiecare data prezervativul.la 2 zile dupa intarziere am facut un test si a iesit negativ.sunt f ingrijorata..nu am niciun simpotm din cand in cand mai am dureri in zona ovarelor dar nici un semn sa vina cm..se poate sa fiu insarcinata?
5 comentarii
Buna ziua!Daca v-ati protejat, nu ai niciun motiv de ingrijorare.Poate fi vorba despre o dereglare care provoaca intarzierea.Incearca sa te relaxezi, deoarece si stresul este un factor influentabil in ceea ce priveste menstruatia.Numai bine!
multumesc mult...sper doar sa nu fie nimic...mai am o intrebare:oare am facut degeaba testul? adica se poate sa nu se afle un rezultat sigur atat de devreme?
Buna!
Urmatorul site: http://www.testulbarza.ro/start.htm cred ca te-ar putea ajuta sa te lamuresti in legatura cu testele de sarcina. Din cate stiu eu, testul se face dupa cel putin 3 zile de la ultimul contact sexual.
Sper sa iti vina! Daca deja intarzie prea mult, vizita la ginecolog e solutia!
Urmatorul site: http://www.testulbarza.ro/start.htm cred ca te-ar putea ajuta sa te lamuresti in legatura cu testele de sarcina. Din cate stiu eu, testul se face dupa cel putin 3 zile de la ultimul contact sexual.
Sper sa iti vina! Daca deja intarzie prea mult, vizita la ginecolog e solutia!
chiar pe acest test, barza, l-am facut dupa 2 zile de la intarziere si dupa o saptamana de la ultimul contact si a iesit negativ...sper ca asa sa fie.multumesc.
Un test de sarcina este concludent facut, dupa 3 saptamani de la contactul sexual cu risc sau 7 zile de intarziere..dar stai linistita daca te-ai protejat..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 3testul de sarcina pozitiv, menstruatie intariziata 8 zile
- 12sunt oare gravida???
- 30insarcinata? astept un raspuns va rog!
- 3Este posibil sa nu imi vina ciclul o luna daca am luat anticonceptionale timp de 1 an?
- 19Dubii, sarcina...?
- 6menstruatie care nu vine si am aceleasi simptome ca atunci cand imi venea
- 1intarzierea menstruatiei
- 4teste de sarcina negative si intarziere menstruatie dupa postinor 2
- 2Întârziere menstruație
- 0Simptome de sarcina
- 1Lipsa menstruatie va rog ajutor
- 1Menstruatie - deja întârzie de 2 zile
- 0Ciclu intarziat
- 1Întârziere ciclu!!!
- 0Sarcina ?
- 1Menstruatia intarzie
- 0Intarzierea de ciclu se datoreaza pilulei de contraceptie escapelle?
- 4Probleme dereglare hormonala?
- 1Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: