Intitzierea menstruatiei! Ajutor!
Am primit contraceptive juma de an, la sfatul medicului. Am facut o pauza de o luna. Mentionez ca nu le am baut corect, astfel menstruatia deloc nu s a regulat. Nici inainte nu era la o data fixa sau peste 28 zile.
Pe data de 24 ianuarie am avut un act sexual neprotejat fara a termina in mine, am facut in jur de 7 teste de sarcina in diferite zile. Menstruatia trebuia sa se inceapa pe data de 2 februarie.
Imi fac foarte mari griji, testele toate au fost negative, am 17 ani! Nu vreau sa fiu insarcinata sau sa fac avort! Cum pot sa provoc menstruatia? Imi fac griji!!!
Pe data de 24 ianuarie am avut un act sexual neprotejat fara a termina in mine, am facut in jur de 7 teste de sarcina in diferite zile. Menstruatia trebuia sa se inceapa pe data de 2 februarie.
Imi fac foarte mari griji, testele toate au fost negative, am 17 ani! Nu vreau sa fiu insarcinata sau sa fac avort! Cum pot sa provoc menstruatia? Imi fac griji!!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 558Intarzierea menstruatiei!
- 3carbune medicinal + yasmine
- 3menstruatie intarziata de 3 saptamani
- 4intarzieri mari de menstruatie
- 1intarziere menstruatie, stare de rau...
- 124intarziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 0Sunt insarcinata? Intarzierea menstruatiei.
- 9Intarzierea menstruatiei
- 2Întârzierea menstruaţiei
- 17nu imi vine menstruatia!
- 12De ce nu imi vine menstruatia?
- 1Menstruatie intarziata
- 4nu mi-a venit menstruatia de vreo doua luni
- 1Intarziere
- 0Oare sunt însărcinată???
- 0Posibila sarcina
- 2Mancarime, secretie alba, intarzierea menstruatiei
- 1Insarcinata?
- 1Ciclu menstrual intarziat. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: