Intitzierea menstruatiei! Ajutor!

Am primit contraceptive juma de an, la sfatul medicului. Am facut o pauza de o luna. Mentionez ca nu le am baut corect, astfel menstruatia deloc nu s a regulat. Nici inainte nu era la o data fixa sau peste 28 zile.
Pe data de 24 ianuarie am avut un act sexual neprotejat fara a termina in mine, am facut in jur de 7 teste de sarcina in diferite zile. Menstruatia trebuia sa se inceapa pe data de 2 februarie.
Imi fac foarte mari griji, testele toate au fost negative, am 17 ani! Nu vreau sa fiu insarcinata sau sa fac avort! Cum pot sa provoc menstruatia? Imi fac griji!!!
Pe data de 24 ianuarie am avut un act sexual neprotejat fara a termina in mine, am facut in jur de 7 teste de sarcina in diferite zile. Menstruatia trebuia sa se inceapa pe data de 2 februarie.
Imi fac foarte mari griji, testele toate au fost negative, am 17 ani! Nu vreau sa fiu insarcinata sau sa fac avort! Cum pot sa provoc menstruatia? Imi fac griji!!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lichidul seminal..cat e de -periculos-?
- 5am luat deja a 2-a pastiluta placebo din cele 7 dar nu mi-a venit ciclu
- 7au trecut 4 zile si nu mi-a venit menstruatia
- 17Rog un medic sa ma ajute: am intrerupt anticonceptionalele!
- 1nu-mi vine CM
- 3o fii bb, n-o fii?
- 9Menstruatie intarziata 3 luni, secretie de culoare maronie incepand de ieri!
- 6Pauza 7 zile si lipsa menstruatie
- 0Menstruatia intarziata si cerazette
- 0Anticonceptionalele luate din a 10 zi intarzie menstruatia?
- 12Mi a intarziat menstruatia
- 2Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?
- 0Ajutor - am aproape o saptamana de când întârzie și am sânii foarte sensibili
- 0Menstruatie intarziata
- 2Dureri menstruale fara menstruatie
- 2Mi-a intarziat 5 zile menstruatia
- 1Întârziere ciclu!!!
- 2Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia
- 0întârziere menstruație
- 2Întârzieri menstruației
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: