Metode de contraceptie
Buna ziua,
Acum 1 luna de zile am avut o infectie la ovarul drept si am urmat un tratament de 10 zile cu Zanocin, Aflamil si Duphaston timp de 10 zile si m am simtit mult mai bine, ulterior din prima zi de menstruatie, acum 2 saptamanii, am luat Marvelon 21 si din primele zile am avut dureri serioase de piept, sangerari cu cheaguri si in mod special permanent dureri serioase de ovare. Acum 3 zile (08.06.2014) am renuntat la contraceptia asta deoarece ma dureau foarte rau ovarele si sangeram permanent si incepuse sa mi apara vene rosi pe picioare si se accentuase celelelalte, eu am inceput sa ma simt mult mai bine si nu mai am dureri.
Ce sfaturi imi puteti da? Am procedat corect ? Sa m aastept la alte reactii mai dureroase? Va multumesc din suflet.
Acum 1 luna de zile am avut o infectie la ovarul drept si am urmat un tratament de 10 zile cu Zanocin, Aflamil si Duphaston timp de 10 zile si m am simtit mult mai bine, ulterior din prima zi de menstruatie, acum 2 saptamanii, am luat Marvelon 21 si din primele zile am avut dureri serioase de piept, sangerari cu cheaguri si in mod special permanent dureri serioase de ovare. Acum 3 zile (08.06.2014) am renuntat la contraceptia asta deoarece ma dureau foarte rau ovarele si sangeram permanent si incepuse sa mi apara vene rosi pe picioare si se accentuase celelelalte, eu am inceput sa ma simt mult mai bine si nu mai am dureri.
Ce sfaturi imi puteti da? Am procedat corect ? Sa m aastept la alte reactii mai dureroase? Va multumesc din suflet.
2 comentarii
Ai procedat foarte corect. Daca observi ca au efect daunator asupra corpului cauta alta metoda de a evita sarcina, gen prezervativ, acum nu mai e ca inainte, sunt foarte multe tipuri de prez pana la cele mai fine si insesizabile dar foarte rezistente. Spor la treaba
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4contraceptive fara efecte secundare
- 3pastila de a doua zi dupa 24 ore = sarcina?
- 2am 18 ani si as vrea sa folosesc alta metoda de contraceptie, ce imi recomandati?
- 3prima pilula dintr-un blister de yasmin are efect contraceptiv?
- 3intrerupere contraceptivelor
- 9Durere in zona dintre ovare, mai jos
- 2foite contraceptive chinezesti
- 6am 15 ani si am dureri menstruale ingrozitoare
- 7Dupa pauza de 7 zile sunt protejata in continuare?
- 3dureri de ovare
- 4nu am luat pastila din prima zi... e ceva grav?
- 3dupa sex... vreo 3 zile am avut niste scurgeri maronii slabe si dureri de ovare.
- 1Ce anticonceptionale sa iau?
- 0Durere de ovare mare
- 3Dureri ovare pe sarcina!
- 5Probleme la ovare
- 1Probleme dureroase.
- 1Durere ovar drept
- 4Infecție urinara/ candida
- 0Dureri la ovarul drept ! Va rog ajutați-ma, sunt disperata !!!
Mai multe informații despre: durerea de ovare contraceptia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: