Metode de contraceptie
![Iulia-Elena](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Acum 1 luna de zile am avut o infectie la ovarul drept si am urmat un tratament de 10 zile cu Zanocin, Aflamil si Duphaston timp de 10 zile si m am simtit mult mai bine, ulterior din prima zi de menstruatie, acum 2 saptamanii, am luat Marvelon 21 si din primele zile am avut dureri serioase de piept, sangerari cu cheaguri si in mod special permanent dureri serioase de ovare. Acum 3 zile (08.06.2014) am renuntat la contraceptia asta deoarece ma dureau foarte rau ovarele si sangeram permanent si incepuse sa mi apara vene rosi pe picioare si se accentuase celelelalte, eu am inceput sa ma simt mult mai bine si nu mai am dureri.
Ce sfaturi imi puteti da? Am procedat corect ? Sa m aastept la alte reactii mai dureroase? Va multumesc din suflet.
Acum 1 luna de zile am avut o infectie la ovarul drept si am urmat un tratament de 10 zile cu Zanocin, Aflamil si Duphaston timp de 10 zile si m am simtit mult mai bine, ulterior din prima zi de menstruatie, acum 2 saptamanii, am luat Marvelon 21 si din primele zile am avut dureri serioase de piept, sangerari cu cheaguri si in mod special permanent dureri serioase de ovare. Acum 3 zile (08.06.2014) am renuntat la contraceptia asta deoarece ma dureau foarte rau ovarele si sangeram permanent si incepuse sa mi apara vene rosi pe picioare si se accentuase celelelalte, eu am inceput sa ma simt mult mai bine si nu mai am dureri.
Ce sfaturi imi puteti da? Am procedat corect ? Sa m aastept la alte reactii mai dureroase? Va multumesc din suflet.
2 comentarii
![mirel.joaca.bine](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Ai procedat foarte corect. Daca observi ca au efect daunator asupra corpului cauta alta metoda de a evita sarcina, gen prezervativ, acum nu mai e ca inainte, sunt foarte multe tipuri de prez pana la cele mai fine si insesizabile dar foarte rezistente. Spor la treaba
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4vreau sa folosesc o metoda contraceptiva eficienta
- 4Metode de conceptie
- 6postinor...cu intarziere
- 3pastila de a doua zi dupa 24 ore = sarcina?
- 41anticonceptionale
- 9Durere in zona dintre ovare, mai jos
- 5sugestii despre medote contraceptive suplimentare pe langa prezervativ
- 3dureri de ovare in timpul sarcinii
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 2Rog informatii despre Evra, plasturele contraceptiv
- 5usturimi la urinare...dureri de ovare si urinare frecventa
- 14Durere de ovare
- 6Aplicare Crema Pharmatex.. la fiecare pauza?
- 4m-am trezit cu dureri de ovare...
- 2sarcina la menopauza
- 1Cistita si dureri ovariene
- 8Imi intarzie menstruatia.. e sarcina?!
- 1Durere de ovar
- 0ovule contraceptive
- 1metode de contraceptie
Mai multe informații despre: durerea de ovare contraceptia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: