sugestii despre medote contraceptive suplimentare pe langa prezervativ
buna.as dori niste sugestii despre medote contraceptive suplimentare pe langa prezervativ...in cazul in care se intampla vreun accident cu acesta.ar fi bn sa merg cu prietenul meu la un cabinet de planificare familiala pt a vb cu un medic si a ne sp?ce parere aveti, , ,.astept raspunsurile voastre...multumesc
5 comentarii
sincer...si yo m-am tot gandit si cred k firul ii destul d bun.mai ales k dak ii k prez park nu ii la fel.sau vezi si u pilula d a doua zi e si ea ok...orikm faza asta tre sa o hotaratzi impreuna.sa va fie bn la amandoi nu numai lui sau numai u
totusi nu as vrea sa ajung la pilula de a 2 a zi.am inteles k mai sunt nijte chestii de introdus in vagin.nu s prea informata si de asta vreau sa aflu mai multe in legatura cu asta...mc...asa e ai dreptate tre sa fie bn la aman2...
p.s.am vb cu prietenul meu d varianta cu mersul la un cabinet de planificare familiala si chiar nu i a displacut ideea.a sp k e ok.
Eficienta prezervativului este foarte mare: 98 %, la fel ca si anticonceptionalele. "Accidente" apar mai des atunci cand este incorect folosit.
Este singura metoda contraceptiva la care nu este neaparat necesara consilierea de planificare familiala.
Este singura metoda contraceptiva la care nu este neaparat necesara consilierea de planificare familiala.
nu m i s a intamplat de multe ori sa intervina accidentele.dar preefer sa fiu precauta.pt o clipa de placere sa nu trag niste consecinte.iar anticonceptionale am luat mult timp dar din alte motive(de sanatate).pt chist ovarian si nodul la san si nu as mai vrea sa iau.multumesc de raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ce contraceptiv sa iau daca sunt predispusa la varice?
- 3intrerupere contraceptivelor
- 4contraceptia - cat de sigura este?
- 5o intrebare catre un medic: iau amoxicilina si yasmine. Exista vreun risc?
- 3metoda de contraceptie potrivita
- 3epilepsia si metodele de contraceptie
- 10epilepsia si contraceptia-doresc un raspuns de la un medic
- 6Urgent si un raspun cat se poate de adevarat: Cat de bune si eficiente sunt ovulele Contracept M?
- 3Anticonceptionalele nu-mi opresc menstruatia
- 4coit intrerupt
- 6este necesar sa ma prezint la medic pentru a-mi prescrie anticonceptionale sau direct la farmacie?
- 1Despre contraceptie un pic urgent
- 2Contraceptia in cazul hepatitei
- 11Metoda coitului intrerupt
- 2contraceptia dupa 35 ani
- 2metoda contraceptie de urgenta
- 7contraceptie raspuns urgent
- 1Ce anticonceptionale sa iau?
- 4Întrebare metoda de contracepție.. nu știu cum sa scap de frica asta
Mai multe informații despre: contraceptia metoda contraceptiva suplimentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: