Cistita si dureri ovariene
![alex coca](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Va salut, as fi bucuroasa sa ma ajutati intr-o problema care nu-mi da pace... in urma cu aproximativ 2 saptamani am fost diagnosticata cu cistita, in urma unei antibiograme medicul mi-a prescris Nitrofurantoina si un supliment alimentar, Uractiv, acest tratament l-am urmat timp de 7 zile. Mentionez ca in timpul tratamentului am avut dureri de stomac, greata (imediat dupa administrare). Catre finalul tratamentului a aparut o durere a ovarului drept (aveam senzatia ca o sa cada), durerea ovarului a durat cam 3-4 zile, si se intensifica in momentul in care ma asezam, la mictiune si scaun..in plus, luna aceasta nu am avut menstruatie, mentionez ca niciodata nu am avut menstruatia regulata, dar acum intarzie mai mult ca de obicei...Imi este greu sa cred ca poate fi din cauza unei sarcini, deoarece am facut doua teste de sarcina si amebele au fost negative, mi-as dori sa-mi spuneti care ar putea fi cauzele acestor simtome, va multumesc!
1 comentarii
![Dr. Clinica Marie Stopes Romania](/arata_img.php?img=cont_127588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Simptomele pe care le relatati sunt comune la mai multe boli, de aceea va sugeram sa mergeti la un consult ginecologic, eventual ecografic pentru a afla cauza durerilor.
O zi frumoasa!
Simptomele pe care le relatati sunt comune la mai multe boli, de aceea va sugeram sa mergeti la un consult ginecologic, eventual ecografic pentru a afla cauza durerilor.
O zi frumoasa!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Usturimi jos care apar asa din senin
- 3am simtit o usoara durere in zona ovarelor...
- 3ma doare de 2 zile abdomenul in partea dreapta.. o fi dureri de ovare?
- 4Dureri de ovare...
- 8simt o durere in partea stanga jos cu radiatie prin toata burta
- 17imi doresc sa scap de urinarile dese
- 4cistita sau infectie genitala?
- 4Va rog frumos sa ma ajutati! Durere la ovare...
- 42nu imi vine menstruatia!!
- 9Durere mare ovar stang, (endometru 10mm, nodul fibromatos 14mm) Nu am primit tratament
- 1Fac cistita prea des!
- 1urgent !cistita, scurgere ciudata galbena cu tenta spre verde care miroase groaznic
- 8Secretie gelatinoasa si dureri de ovare
- 1Cistita recidiveaza
- 1Dureri in zona ovarelor
- 2umflatura la uter, cistita, usturime la urinare
- 0dupa tratamentul cu antibiotic pentru cistita, am retentie urinara?
- 0Chist ovarian?
- 0Înțepături la ovarul stâng
- 0Cistita cu Monural
Mai multe informații despre: Cistita durerea de ovare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: