Cistita si dureri ovariene
![alex coca](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Va salut, as fi bucuroasa sa ma ajutati intr-o problema care nu-mi da pace... in urma cu aproximativ 2 saptamani am fost diagnosticata cu cistita, in urma unei antibiograme medicul mi-a prescris Nitrofurantoina si un supliment alimentar, Uractiv, acest tratament l-am urmat timp de 7 zile. Mentionez ca in timpul tratamentului am avut dureri de stomac, greata (imediat dupa administrare). Catre finalul tratamentului a aparut o durere a ovarului drept (aveam senzatia ca o sa cada), durerea ovarului a durat cam 3-4 zile, si se intensifica in momentul in care ma asezam, la mictiune si scaun..in plus, luna aceasta nu am avut menstruatie, mentionez ca niciodata nu am avut menstruatia regulata, dar acum intarzie mai mult ca de obicei...Imi este greu sa cred ca poate fi din cauza unei sarcini, deoarece am facut doua teste de sarcina si amebele au fost negative, mi-as dori sa-mi spuneti care ar putea fi cauzele acestor simtome, va multumesc!
1 comentarii
![Dr. Clinica Marie Stopes Romania](/arata_img.php?img=cont_127588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Simptomele pe care le relatati sunt comune la mai multe boli, de aceea va sugeram sa mergeti la un consult ginecologic, eventual ecografic pentru a afla cauza durerilor.
O zi frumoasa!
Simptomele pe care le relatati sunt comune la mai multe boli, de aceea va sugeram sa mergeti la un consult ginecologic, eventual ecografic pentru a afla cauza durerilor.
O zi frumoasa!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tratamet nepotrivit in cistita?
- 9Usturimi la urinare.. de nici pe strada nu puteam sa ies
- 4Dureri de ovare si nu ma pot apleca
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 7durere de ovare
- 4durere dupa actul sexual si usturimi la urimare
- 3cistita si dureri puternice la burta, menstruatie imi intarzie
- 5dureri ovare si picioare
- 4durere (excesiva) la ovare
- 10cistita dupa contact sexual
- 110Cistita interstitiala - detalii despre aceasta afectiune cronica a vezicii
- 0rmn - probleme ovariene
- 2Cistita in 16 săptămânii
- 1Usturime
- 1Help?? Durere ovar stang, abdomen inferior umflat
- 3Urgenta sau nu/ dureri pelvine
- 0Dureri la ovarul drept ! Va rog ajutați-ma, sunt disperata !!!
- 0Durere in afara menstrei
- 0Cistita cu Monural
Mai multe informații despre: Cistita durerea de ovare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: