Cistita si dureri ovariene
Va salut, as fi bucuroasa sa ma ajutati intr-o problema care nu-mi da pace... in urma cu aproximativ 2 saptamani am fost diagnosticata cu cistita, in urma unei antibiograme medicul mi-a prescris Nitrofurantoina si un supliment alimentar, Uractiv, acest tratament l-am urmat timp de 7 zile. Mentionez ca in timpul tratamentului am avut dureri de stomac, greata (imediat dupa administrare). Catre finalul tratamentului a aparut o durere a ovarului drept (aveam senzatia ca o sa cada), durerea ovarului a durat cam 3-4 zile, si se intensifica in momentul in care ma asezam, la mictiune si scaun..in plus, luna aceasta nu am avut menstruatie, mentionez ca niciodata nu am avut menstruatia regulata, dar acum intarzie mai mult ca de obicei...Imi este greu sa cred ca poate fi din cauza unei sarcini, deoarece am facut doua teste de sarcina si amebele au fost negative, mi-as dori sa-mi spuneti care ar putea fi cauzele acestor simtome, va multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
Simptomele pe care le relatati sunt comune la mai multe boli, de aceea va sugeram sa mergeti la un consult ginecologic, eventual ecografic pentru a afla cauza durerilor.
O zi frumoasa!
Simptomele pe care le relatati sunt comune la mai multe boli, de aceea va sugeram sa mergeti la un consult ginecologic, eventual ecografic pentru a afla cauza durerilor.
O zi frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3avort menstrual? anexita? cistita? stress?
- 118Afectiune a cailor urinare
- 4Ce sanse am sa raman insarcinata?
- 6am 15 ani si am dureri menstruale ingrozitoare
- 1Este cistita acuta ?
- 0cistita de foarte mult timp
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 5am o durere de ovare pe partea dreapta de cateva luni
- 7Dureri de ovare
- 5usturimi la urinare...dureri de ovare si urinare frecventa
- 3dureri dupa actul sexual; dureri f puternice de spate si ovare ca la menstruatie
- 4durere (excesiva) la ovare
- 14Durere de ovare
- 3cistita ma supara de 1 an.. sunt disperat
- 6infectie urinara cu E.coli, cistita cronica; de un an si jumatate nu pot sa merg pe jos, nu ma plimb
- 2umflatura la uter, cistita, usturime la urinare
- 1Simptome ovar
- 1Help?? Durere ovar stang, abdomen inferior umflat
- 4Infecție urinara/ candida
- 2Am o cistita
Mai multe informații despre: Cistita durerea de ovare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: