Durere de ovare
Buna ziua. Trebuia sa imi vina menstruatia pe data de 15, dar bineinteles ca nu s-a prezentat. Ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este faptul ca simt o durere dinspre rinichi inspre ovare si ma face, sa imi simt ovarele, ca pe niste bolovani, doresc sa aduc aminte ca asta vara am fost diagnosticata cu microcristaline. Vorba de o sarcina nu are cum sa fie deoarece eu cu prietenul meu ne protejam tot timpul. As dorii sa imi raspundeti daca se poate.
14 comentarii
Anexita te poate face sa simti ovarele in acel fel.
Multumesc. Si nus tii ce as putea lua sau de ce imi intarzie menstruatia?
Se trateaza cu antibiotice insa numai un medic ti le poate prescrie. Pana ajungi la medic poti lua ibuprofen 400 doua pe zi impotriv durerii, timp de 5 zile. Nu te va mai durea insa nu evita sa mergi la medic, ibuprofenul nu este antibiotic, si doar antiinflamator, te va ajuta cu durerea insa nu te va trata.
V-am raspuns prin mesaj privat. Il puteti vedea dand clic in coltul din dreapta sus, acolo unde scrie "modificati profilul dv".
buna, am o problema.am dureri mari sub burta si mi-a intarziat menstruatia o saptamana.durerile sunt asemanatoare cu cele de dinaintea menstruatiei..ce sa fac?am 23 de ani dar nu am avut niciodata intarzieri de mesntruatie mai mult de 2 zile.se poate sa fie din cauza stresului?sau pe baza nervoasa?sunt speriata si nu stiu ce sa fac...ma ajutati cu un raspuns va rog...multumesc
Stress-ul, surmenajul, ca şi efortul fizic, sunt cauze frecvente ale întârzierii menstruaţiei. Pe de altă parte, dacă sângele nu se arată în următoarele trei zile (altfel spus: întârzierea depăşeşte 10 zile) un consult este indicat pentru excluderea unor cauze patologice (ginecologice, endocrine etc)
Buna, mai am o intrebare.mi-am facut un test de sarcina.Pe prospect scria ca dak testul nu are liniuta C pe el testul nu este valabil.Testul nu avea pe el liniuta aceea dar era in termen nu era expirat.Cand am facut testul dupa 5 min au aparut ambele liniute dar erau doar pe jumatate.Nu erau foarte clare.Crede-ti ca ar putea sa fie corect rezultatul acelui test?Multumesc
Am facut si eu acuma 10 min un test de care spui tu. Mie mi-a aparut doar liniuta de la C, acuma nu stiu ce sa zic. Mai incearca maine unu si daca mai apar inca 2 liniuta dute la un control.
Deutza_andreea, cumpara un alt test si repeta-l...de preferabil surecheck.
Balonare si dureri ovare
Buna ziua, de o luna si ceva, am dureri in zona ovarelor, pe care le simt tari ca niste pietricele, balonare intensa, uneori usturimi, scurgeri vaginale cu aspect oarecum branzos.
La examenul secretiei vaginale rezultatele au fost:
Absente: trichomonas vaginalis, neisseria, candida
celule epiteliale frecvente, leucocite frecvente, flora microbiana structuri filamentoase Gram pozitive tip Leptothrix, frecventi bacili Gram pozitivi, relativ frecventi coci Gram pozitivi izolati si diplo.
Alte simtome recente: multe cosuri mici pe spate si piept, alergii, mancarimi, inclusiv la nivelul pielii capului, caderea genelor si sprancenelor. Uneori am ameteli si slabiciune la nivelul umerilor si picioarelor.
Am de mai multi ani un ovar (drept) micropolichistic 30/42/46 si chisturi mamare, insa pana acum nu mi-au pus probleme, cu exceptia unei pilozitati mai accentuate. Menstruatia este regulata.
Ma puteti ajuta cu un raspuns?? Multumesc mult!!
Buna ziua, de o luna si ceva, am dureri in zona ovarelor, pe care le simt tari ca niste pietricele, balonare intensa, uneori usturimi, scurgeri vaginale cu aspect oarecum branzos.
La examenul secretiei vaginale rezultatele au fost:
Absente: trichomonas vaginalis, neisseria, candida
celule epiteliale frecvente, leucocite frecvente, flora microbiana structuri filamentoase Gram pozitive tip Leptothrix, frecventi bacili Gram pozitivi, relativ frecventi coci Gram pozitivi izolati si diplo.
Alte simtome recente: multe cosuri mici pe spate si piept, alergii, mancarimi, inclusiv la nivelul pielii capului, caderea genelor si sprancenelor. Uneori am ameteli si slabiciune la nivelul umerilor si picioarelor.
Am de mai multi ani un ovar (drept) micropolichistic 30/42/46 si chisturi mamare, insa pana acum nu mi-au pus probleme, cu exceptia unei pilozitati mai accentuate. Menstruatia este regulata.
Ma puteti ajuta cu un raspuns?? Multumesc mult!!
Buna seara ! am si eu o problema...de 2 zile dupa un contact sexual cu prietenul meu..am avut o durere de ovare cumplita...si in spate in partea stanga in dreptul rinichiului, iar a doua zi durerea persista...era o durere fara incetare ! simt ca niste cutite deasupra zonei genitale plus in spate in partea stanga..va rog sa mi spuneti ce ar putea fi ! multumesc...astept raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23Diferenta dintre ovare micropolichistice si polichistice
- 11chist ovarian stang de 10 cm
- 2durere ovariana ciudata!!!
- 3formatiune tumorala pe ovarul stang... incotro s-o luam?
- 7lipsa orgasmului in timp afecteaza cumva ovarele?
- 8simt o durere in partea stanga jos cu radiatie prin toata burta
- 5am o durere de ovare pe partea dreapta de cateva luni
- 3dureri de ovare
- 3dureri dese la ovarul stang
- 13Anexita recidivanta...cred sau nevindecata
- 14cancerul ovarian
- 8Intepaturi in ovare
- 0durere ovar stang de cateva luni
- 1Cistita si dureri ovariene
- 2Metode de contraceptie
- 6Rana pe col+dureri+sangerare
- 0ovar stang dureros