Ganglioni umflati gat
Buna ziua,
De cateva saptamani am constatat o problema: ambii ganglioni din zona gatului mi s-au umflat. Sunt mobili si nedurerosi. Nu am in acest moment vreo alta boala/infectie. Nu am nici un fel de probleme de sanatate pe care sa le stiu. Alt simptom ar fi ca ma trezesc cu nasul relativ infundat si am scurgeri nazale, dar nu sunt racit. Problema cred ca este ceva mai veche( mi s-a mai spus ca am ganglionii umflati fara sa am vreun simptom in acel moment acum ~6 luni, dar nu am dat atentie), insa in acest moment pare ca s-au umflat mai mult.
De cateva saptamani am constatat o problema: ambii ganglioni din zona gatului mi s-au umflat. Sunt mobili si nedurerosi. Nu am in acest moment vreo alta boala/infectie. Nu am nici un fel de probleme de sanatate pe care sa le stiu. Alt simptom ar fi ca ma trezesc cu nasul relativ infundat si am scurgeri nazale, dar nu sunt racit. Problema cred ca este ceva mai veche( mi s-a mai spus ca am ganglionii umflati fara sa am vreun simptom in acel moment acum ~6 luni, dar nu am dat atentie), insa in acest moment pare ca s-au umflat mai mult.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3adenopatie submandibulara
- 5ganglionii gatului inflamati de o luna de zile
- 8falci umflate si ganglion umflat sub urechea stanga
- 5Ganglioni umflati, gat umflat pe exterior, candidoza
- 3Ganglion drept la gat
- 0masea cariata, gingie umflata si ganglion la gat!!!
- 7Ganglioni retroauriculari
- 9Ganglioni limfatici laterocervicali mariti
- 4Ganglioni
- 1Ajutati-ma - am la gat pe partea dreapta un ganglion care mă doare
- 1Ganglionii inflamati
- 1Ganglion in gat
- 8Ganglioni inflamti in timpul sarcinii!!!
- 9Ganglion inflamat in zona gâtului. Îmi este frica sa nu am limfom sau leucemie
- 9Ganglioni submandibulari/latero jugulari
- 4Ecografie gât
- 1Ganglioni usor mariti, mi-e frica sa nu am cancer
- 0Ganglion zona laterala a gatului
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: