Ganglioni umflati gat
Buna ziua,
De cateva saptamani am constatat o problema: ambii ganglioni din zona gatului mi s-au umflat. Sunt mobili si nedurerosi. Nu am in acest moment vreo alta boala/infectie. Nu am nici un fel de probleme de sanatate pe care sa le stiu. Alt simptom ar fi ca ma trezesc cu nasul relativ infundat si am scurgeri nazale, dar nu sunt racit. Problema cred ca este ceva mai veche( mi s-a mai spus ca am ganglionii umflati fara sa am vreun simptom in acel moment acum ~6 luni, dar nu am dat atentie), insa in acest moment pare ca s-au umflat mai mult.
De cateva saptamani am constatat o problema: ambii ganglioni din zona gatului mi s-au umflat. Sunt mobili si nedurerosi. Nu am in acest moment vreo alta boala/infectie. Nu am nici un fel de probleme de sanatate pe care sa le stiu. Alt simptom ar fi ca ma trezesc cu nasul relativ infundat si am scurgeri nazale, dar nu sunt racit. Problema cred ca este ceva mai veche( mi s-a mai spus ca am ganglionii umflati fara sa am vreun simptom in acel moment acum ~6 luni, dar nu am dat atentie), insa in acest moment pare ca s-au umflat mai mult.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ganglioni pe gat lateral la copilas de 1 an
- 13aslo marit - tratament?
- 10faringita cronica - ce se intampla daca nu fac operatia cu laser?
- 6am un ganglion pe partea dreapta sub amigdala imi face mari probleme
- 3Ganglioni!
- 4inflamarea gatului
- 4am fost diagnosticat: adenopatie submandibulara dreapa
- 8Ganglioni inflamati
- 4analize
- 5umflatura dupa ureche
- 5Ganglion inflamat sub maxilar
- 1ecografie cervicala
- 0Ganglion umflat?
- 0Umflatura spate ureche
- 0Ganglion umflat, sub mandibula, stanga.
- 0Ganglioni umflati
- 3Ganglioni marit sau muschi intors
- 0Ganglioni mariti descoperiti la ecografie
- 3Ganglioni laterocervicali gât
- 7Gangllioni gat
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: