Ganglioni umflati gat
Buna ziua,
De cateva saptamani am constatat o problema: ambii ganglioni din zona gatului mi s-au umflat. Sunt mobili si nedurerosi. Nu am in acest moment vreo alta boala/infectie. Nu am nici un fel de probleme de sanatate pe care sa le stiu. Alt simptom ar fi ca ma trezesc cu nasul relativ infundat si am scurgeri nazale, dar nu sunt racit. Problema cred ca este ceva mai veche( mi s-a mai spus ca am ganglionii umflati fara sa am vreun simptom in acel moment acum ~6 luni, dar nu am dat atentie), insa in acest moment pare ca s-au umflat mai mult.
De cateva saptamani am constatat o problema: ambii ganglioni din zona gatului mi s-au umflat. Sunt mobili si nedurerosi. Nu am in acest moment vreo alta boala/infectie. Nu am nici un fel de probleme de sanatate pe care sa le stiu. Alt simptom ar fi ca ma trezesc cu nasul relativ infundat si am scurgeri nazale, dar nu sunt racit. Problema cred ca este ceva mai veche( mi s-a mai spus ca am ganglionii umflati fara sa am vreun simptom in acel moment acum ~6 luni, dar nu am dat atentie), insa in acest moment pare ca s-au umflat mai mult.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ganglioni si altele!
- 7Ganglion in partea dreapta a gatului - copil 2, 7 ani
- 10dureri in gat
- 8Secretii in gat, ca samantana
- 11umflaturi pe pielea capului, ceafa, gat si in spatele urechii(ganglioni)
- 4am fost diagnosticat: adenopatie submandibulara dreapa
- 4analize
- 1Ganglion inflamat
- 2infectie masea in urma tratamentului pe canal
- 3Ganglion sau umflatura sub barbie
- 7Ganglioni retroauriculari
- 3Ganglioni
- 2Ajutor
- 1Ganglion sau altceva?
- 7Ganglioni gat mariti
- 0Ganglioni mariti la baza capului
- 1Herpes, ganglioni
- 2Ce poate fi? un fel de galma la nivelul gatului
- 1HELP!! Este urgent, doresc o parere
- 4Ganglioni limfatici
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: