Ganglioni limfatici umflați mereu
Bună seara, am 18 ani și de ceva ani am mereu ganglionii limfatici umflați, mă deranjează când sunt răcită, bineînțeles, în rest, doar când înghit în sec, totuși nu mi se pare normal ca mereu să am "roșu" în gât. Pe la 15, 16 ani aveam dureri de picioare și încheieturi, mai ales dacă mergeam pe jos, mă dureau rău picioarele. Am fost la medicul de familie și mi-a dat să fac niște analize, mi-a ieșit ASLO mărit și carență de calciu, la îndrumarea medicului de familie am făcut 6 luni tratament cu Moldamin, durerile au dispărut, ASLO a scăzut, ultimele analize le-am făcut în februarie, unde mi-a ieșit iar lipsa de calciu, nu știu cum să scap, am și pe unghii pete albe, nu știu cum să le numesc, dar se zice că sunt din cauza lipsei de calciu, P-LCR scăzut, nu știu exact ce înseamnă, LYM la fel, tot scăzut și NEU crescut. Am făcut și urocultură și biochimie(urină) și au ieșit toate ok. Pentru a identifica infecția produsă de streptococi, am făcut exudat faringian și nazal, dar au ieșit negative, totuși de ce nu am ganglionii normali, ce ar trebui să fac, cumva știu că ar fi o infecție, dar unde? Chestia asta ascunde o boală sau e pur și simplu o sensibilitate? Mulțumesc!
1 comentarii
consult stomatolog si ORL
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ganglioni limfatici
- 3de trei zile ma dor ganglionii. unde sa ma duc?
- 9Durere in zona ganglionului stang sub mandibula
- 1Ganglion imflamat zona maxilarului
- 2rezultat biopsie ganglion inghinal
- 1ganglioni sau hernie inghinala
- 1Am o umflatura la ceafa.
- 6ganglioni inflamati
- 3Ganglioni
- 1Ganglion marit si limfocite in exces
- 0Ganglioni umflati
- 4Limfom?
- 0Ganglioni limfatici inflamati
- 1Intrebare despre ganglioni sub maxilar!
- 2Ajutați-mă - mi s-au inflamat ganglionii la gat
- 2Sunt foarte speriată... de o luna am o adenopatie generalizată dureroasă
Mai multe informații despre: Ganglioni limfatici mariti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: