Intrebare despre ganglioni sub maxilar!
Acum ceva timp am avut ganglioni infectati, pe langa ureche si sub maxilar. Am luat un ketonal si mi-a trecut, s-au micsorat dar nu de tot, inca ii mai simt, sunt destul de mici si mobili, dar palpandu-ma am descoperit un ganglion de cam maxim 1 cm pe partea dreapta a gatului putin mai sus de clavicula, cam la doua degete mai sus de ea ( nu in gaura claviculara, putin mai sus), moale si mobil, nedureros. Tin sa precizez ca eu dorm cu gura deschisa si in fiecare dimineata ma trezesc cu gatul foarte uscat si cateodata dureros, trebuie sa beau apa ca sa imi treaca. Probleme cu dantura nu am, am facut radiografie si mi s-a spus ca nu am vreo infectie. Totusi acesti ganglioni nu trec complet, sunt mici, mobili, nedurerosi dar palpabili.Sunt normali asa? Mai ales cel de 1cm mobil nedureros si moale? Mie mi se pare cam mare, dar nu stiu cum trebuie sa arate un ganglion sanatos. Sunt o persoana anxioasa si ma palpez destul de des. Intrebarea mea este daca ei pot fi prezenti toata viata sub acest aspect sau trebuie sa nu ii mai simt deloc?
1 comentarii
1. consult ORL rezolvi problema cu nasul..sa respiri normal pe nas
2 temperatura in camera la somn...20 grade nu mai cald. aerul cald usuca
3 consult gastrologie... alimenattie corecta seara sa nu faci reflux gastro esofagian in somn. asta irita si inflameaza gatul.. intretine ganglionii inflamati
2 temperatura in camera la somn...20 grade nu mai cald. aerul cald usuca
3 consult gastrologie... alimenattie corecta seara sa nu faci reflux gastro esofagian in somn. asta irita si inflameaza gatul.. intretine ganglionii inflamati
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de cam 3 ani am un ganglion inflamat in spatele urechii drepte
- 0Ganglioni de aproape 4 ani
- 8Adenita inflamatorie care nu trece cu tratament
- 16ganglion stanga umflat
- 4toxoplasmoza?sau altceva?
- 3Ganglioni palpabili la gat
- 1ecografie cervicala
- 1Ganglion mărit..
- 2Ganglioni mariti
- 0Probleme de sanatate
- 2Ganglion inflamat submandibular
- 1Ganglion in gat
- 3Adenopatie laterocervicala
- 1Mergeți la medic
- 7Posibil Hiv?
- 4Ganglioni inflamați în zona gatului
- 2Ganglioni problema.
- 0Disconfort la nivelul gatului
- 2Ganglion la gat
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat Ganglioni limfatici mariti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: