Mentruatie neregulata...

Buna ziua.Ideea este urmatoarea:inca de prin august menstruatia nu mi-a venit cand trebuia.Ba cu cateva zile mai tarziu, ba mai devreme.A fost asa cateva luni.Dupa aceea, doua luni mi a venit la acelasi interval de zile, asa ca m-am gandit ca probabil si-a revenit, a fost doar o chestie trecatoare.Insa luna trecuta iar mi-a intarziat, iar luna asta la fel...I-am spus mamei mele, si a zis ca nu ar trebui sa imi fac griji, se mai intampla.Pana si ei ii mai intarzie uneori, dar nu imi amintesc sa mi se fi intamplat pe o perioada atat de lunga pana acum.Am 16 ani, iar prima menstruatie am avut-o acum mai bine de 4 ani.Oricum mama va spune in continuare ca nu e nimic ciudat si nu va dori sa mergem la vreun doctor.Insa doar as dori sa ascult si alte pareri...
1 comentarii

Buna ziua,
este recomandat sa consultati un medic, orice pareri o sa auziti aici ele sunt subiective si experientele vor fi in functie de fiecare organism in parte, nu este obligatoriu ca si organismal dvs sa reactioneze la fel cu al altcuiva
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
este recomandat sa consultati un medic, orice pareri o sa auziti aici ele sunt subiective si experientele vor fi in functie de fiecare organism in parte, nu este obligatoriu ca si organismal dvs sa reactioneze la fel cu al altcuiva
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de 10 luni nu folosesc prezervativ si nu am ramas insarcinata
- 4dupa nastere, menstruatia s-a marit intervalul la 35-40 zile
- 5ovulatia, menstruatie neregulata
- 3provocarea mentruatiei cu duphaston
- 98Sa ma ingrijorez?
- 1Menstruatie neregulata
- 5Menstruatie neregulata. Dereglari hormonale?
- 6e a 34 zi si nu a venit menstruatia.la cat timp se face testul de sarcina?
- 5Este posibila o sarcină?
- 8Probleme cu menstruatia
- 6Bolnava sau nu?
- 3sa iau escapelle daca nu am ciclul regulat?
- 2ciclu neregulat
- 1Am un ciclu foarte neregulat, luna trecuta mi-a intarziat chiar 9 zile...
- 2oare e sarcina?
- 0Menstruatie neregulata
- 0Ciclu neregulat
- 1Sindromul ovarelor micropolichistice
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: