Menstruatie
Buna ziua.va rog sa ma ajutati cu un sfat.am 30 de ani si o menstruatie regulata.de obicei ma tine 7 zile si am dureri f mari si imi curge f mult.luna trecuta dupa menstruatie m_au durut ovarele putin si mi-au curs cateva picaturi inchise de sange.acum cand trebuia sa imi vina nu m_a durut burta deloc iar menstruatia mea este de cateva picaturi inchise la culoare.nu mi s-a intamplat niciodata pana acum.de obicei aveam xureri f mari inainte repet si imi curgea f mult.nu cred ca este vb de sarcina pt ca am avut grija.nu iau anticonceptionale.ce parare aveti?va multumesc
1 comentarii
Buna ziua,
pentru a elimina posibilitatea unei sarcini in conditiile in care nu folositi metode contraceptive este nevoie sa efectuati un test de sarcina BetaHcg si daca acesta este negative sa consultati un medic pentru a afla cauza schimbarilor survenite
O zi excelenta,
Echipa Medicala Marie Stopes
pentru a elimina posibilitatea unei sarcini in conditiile in care nu folositi metode contraceptive este nevoie sa efectuati un test de sarcina BetaHcg si daca acesta este negative sa consultati un medic pentru a afla cauza schimbarilor survenite
O zi excelenta,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ciclu menstrual anormal?
- 1Scurgere anormala
- 3culoare deschisa sange menstrual
- 3Problema ciclu
- 0Ciclu menstrual mai devreme
- 6Ciclu scurt
- 2Insarcinata?
- 0Menstruatie sau sangerare de implantare?
- 1Am rămas însărcinată?
- 0Menstruatie modificata
- 0Menstruatie neagra
- 1Ciclul intrerupt dupa 2 zile
- 1Posibila sarcina, pls
- 0Sangerari de culoare roz
- 0Sarcina ?
- 0Menstră - sânge cât un bob de fasole
- 2Sarcină? menstruația mi-a venit mai devreme și mi-a curs mai puțin
- 1Chist vaginal
Mai multe informații despre: Menstruatie anormala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: