Chist ovarian?

Buna ziua, am 18 ani si mi-am inceput viata sexuala in octombrie la inceputul lunii. A fost primul meu contact sexual protejat desigur. Apoi in aceeasi luna menstruatia mea a fost inlocuita cu o scurgere maro deschis care a durat cateva zile. In noiembriepe 18 mi-a venit aproximativ normal doar ca nu mai aveam aceeasi cantitate, deoarece de obicei sangeram extrem de mult, dar acum nu a fost atat de mult ca atunci si durerea a fost si ea mult mai putina. In decembrie tot pe la inceput am avut aceeasi scurgere maro doar ca doar 2 zile. Apoi nimic. Luna aceasta astept sa vad daca imi vine. Am inceput sa am dureri mari de ovare dupa niste ceai si bidoane cu apa fierbinte ovarul stang a fost ok dar cel drept inca ma doare mai ales dupa ce urinez. Nu am mai avut contact sexual de atunci. Ce ar putea fi?
1 comentarii

Poate părea incredibil dar eu cred că este totuși o infecție cu toate că ați fost protejată. Deflorarea se poate solda cu leziuni ce se pot infecta in lipsa igienei imediate. Mergeți la medic.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4in prima zi, ciclul a avut o culoare mai inchisa apoi era normal
- 5Test concludent la 26 de zile de la contact?
- 2menstruatie maronie
- 0secretie maronie
- 0menstruatie
- 3culoare deschisa sange menstrual
- 0Credeti ca ar fi o posibila sarcina?
- 0Menstruatie negru spre rosu
- 0menstruatie maronie prelungita
- 1Menstruație anormală?
- 1Menstruatie doar cateva pete maronii si o picatura rosie
- 0Intrebare - menstruatie cu cheaguri maronii
- 0Sarcina sau dereglare
- 0Menstră - sânge cât un bob de fasole