sangerari si anticonceptionale yasmine
buna ziua.as avea si eu o intrebare.am inceput ca iau pt prima data anticonceptionale si am ales yasmine pt ca am auzit ca au concentratie mik de hormoni.in primele zile de utilizare am avut stari de greatza si chiar varsaturi care, dupa cum era scris in prospect, este ceva normal.insa ma ingrijoreaza sangerarile pe care le am.am intrerupt tratamentul cu yasmine dupa 7 zile dar sangerarile persista.nu sunt abundente, dar sunt insotite de durei.am dosi sa stiu daca sunt normale, daca nu, ce trebuie sa fac k sa se opreasca.multumesc
5 comentarii
Aveţi nevoie de consiliere de planificare familială.
si eu am luat yasmine timp de 5 luni pt chisturi la ovare. simptomele tale sunt destul de normale, pt ca organismul asimileaza medicamentele ceva mai greu probabil, sangerarile de asemenea nu sunt ceva neobisnuit, dar nu e bine sa intrerupi pachetul de yasmine odata inceput, deoarece iti va veni imediat menstruatia, probabil de aceea sangerarile persista. sfatul meu ar fi sa consulti un doctor, gineco sau endo, si pe viitor sa incerci sa nu mai intrerupi pachetul.
asa cum a spus anda27, simptomele sunt normale. si eu iau yasmine de 1 an si ceva. in prima luna si eu am avut sangerari zilnic, dar fff putin si de culoare negricioasa si medicul mi-a spus ca este normal si nu trebuiesc intrerupte. din luna urmatoare nu am mai avut nimic. ideal e sa mergi totusi la un medic sa-ti recomande el ceva.
am si eu o intrevare am facuto prima data si a doua(pana acum) de fiecare duoa contact am avut sangerari prima data parca nu asa mari k si a doua oara. este ok sau nu?
eu am uitat sa iau ultima pastila si am facut o pauza de 8 zile, nu de 7, cat trebuia.am avut sangerari dupa prima saptamana de cand am reluat pastilele.ar trebui sa imi fac griji?
:-?
va multumesc anticipat pt raspuns:)
:-?
va multumesc anticipat pt raspuns:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sangerari
- 2de 6 luni iau yasmin dar acestea imi dau stari de lesin
- 3in pauza 7 zile esti protejata?
- 2eficienta anticonceptionalele yasmine
- 4yasmine si fumatul
- 3si sangerare si menstruatie?
- 3de cand iau yasmin si de atunci nu mi se mai opreste ciclu
- 6iau yasmin de 7 luni (regulat) si simt ca acum am dor ovarele, spatele, pieptul
- 5anticonceptionale yasmin + pete maronii pe fata
- 8sangerari si raceala
- 1Sangerez de 14 zile
- 17Intreruperea anticonceptionalelor
- 5este posibil sa raman insarcinata daca intrerup anticonceptionalele o zi?
- 3yasmine timp de 6 luni si le-am intrerupt, pot sa reiau?
- 1vomat dupa ce am luat pastila
- 1Sunt in panica!!!
- 3sangerari -microgynon
- 1De vreo 3 zile am sangerari cand mai usoare cand mai abundente
- 2Pastilele contraceptive la 17 ani
Mai multe informații despre: Sangerarea yasmine sangerarile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: