INTARZIERE CICLU MENSTRUAL

15-03-2008
taga
Nu este medic/terapeut
taga
am 38 ani, pana acum am avut un ciclu regulat, de luna trecuta am avut doar putin iar luna aceasta de loc, vreau sa precizez ca am trompele legate de la 30 de ani si doua cezariene, de 4 luni m-am lasat de fumat si in urma cu doua luni am luat CLARINOL pt slbit, atunci am observat ca ceva nu este in regula si am oprit pastilele, va rog sa-mi spune-ti ce sa fac?
11 comentarii
0
16-03-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ar fi bine sa faceti mai intai dozarea hormonului FSH.
0
16-03-2008, ora 00:00
taga
Nu este medic/terapeut
taga
multumesc mult
0
03-04-2008, ora 00:00
crazy_girl_autosas
Nu este medic/terapeut
crazy_girl_autosas
buna ziua, am 25 de ani si nu am copii.nu am avut niciodata ciclu regulat, dar la toate controalele facute la ginecolog m-i sa spus ca e in regula, problema este ca a ineput sa imi intirzie ciclul si cind spun asta o spun pt ca ma sare chiar o luna si nu e o sarcina.imi doresc foarte mult un copil si sunt 2 ani de cind incercam dar deocamdata intirzie sa apara.as vrea sa stiu ce se poate face sau pe cine sa consult(un doctot sau un cabinet) Va multumesc!!
0
25-01-2009, ora 21:27
Roshioara
Nu este medic/terapeut
Roshioara
Am 23 de ani si am probleme cu menstruatia, imi intarzie aproape 2 saptamani precizez ca in urma cu 7 luni am intrerupt anticonceptionalele. De 2 luni incerc sa raman gravida, este posibil sa ma afecteze cu cv ?? Tin neaparat sa raman gravida !! Astept un raspuns va rog. O parere ceva. Multumesc.
0
26-01-2009, ora 01:17
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Un ciclu care intarzie 2 saptamani ar putea fi anovulatoriu. Deci, este necesar sa obtineti dovada ovulatiei. Discutati cu doctorul dv despre care este cea mai potrivita metoda pentru aceasta.
0
09-12-2009, ora 00:26
selena1824
Nu este medic/terapeut
selena1824
Buna seara!Am 20 de ani..si as avea si eu o nelamurire..este normal sa imi intarzie mai mult de 2 luni, nu am avut niciodata ciclu menstrual regulat...dar nici nu mi-a intarziat atat niciodata:(...am facut 2 teste si au iesit negative am fost la ecograf si am facut o ecografie abdominala si mi sa spus ca nu as fi insarcinata...totusi considerati ca as putea fi insarcinata?aaa si am incercat sa iau calciu si nu am luat decat 7 zile are vreo influenta acest lucru?
0
12-04-2010, ora 23:23
daidai
Nu este medic/terapeut
daidai
Buna, Am 28 de ani, am o fetita de 10 luni si de 2 luni nu mi mai venit ciclul.Mi am facut testul de sarcina si este negativ.Mentionez ca acum 2 ani aveam 76 de kg iar acum 105!Va multumesc si astept raspuns ce analize m ar ajuta si unde?
0
05-07-2010, ora 09:10
daniela250970
Nu este medic/terapeut
daniela250970
Buna !
Am 39 de ani si trec printr-o perioada de dereglare a ciclului menstrual, dereglare ce se manifesta printr-o hemoragie puternica.Sunt in a 6a zi de tratament injectabil cu andrenostazin, fitomenadion, etamsilat si as vrea sa stiu daca mai urmez tratamentul pana se opreste(a sa a prescris si medicul ) definitiv sau pot sa-l intrerup acum cand hemoragia este nesemnificativa ?
0
04-08-2011, ora 19:11
Maryy08
Nu este medic/terapeut
Maryy08
Buna, am 16 ani si sunt putin ingrijorata am un ciclu regulat dar luna asta mi'a intarziat si este a5'a zi mentionez ca am avut contact sexual neprotejat cu prietenul meu acum 2 saptamani dar nu a ejeculat in mine deloc si acum 3 zile am facut baie intr'un lac si era apa cam rece..ma doare putin burta si sfarcurile este posibil sa fi racit, inca nu am facut un test de sarcina va rog sa ma ajutati:( sunt ingrijorata.. Multumesc mult!.
0
24-11-2018, ora 21:56
Alexia1
Nu este medic/terapeut
Alexia1
Buna, am nevoie de un răspuns urgent, nu înțeleg ce se întîmplă. Am 17 ani și am cm regulat de 27 28 zile. Luna aceasta deja îmi întîrziere a 4 zi. Menționez că am avut relații sexuale în urma cu 2 săptămâni dar protejat. Am făcut totuși 2 teste de sarcina unul după 5 zile de la contact și unul după 2 săptămâni jumate după contact și ambele au ieșit negative. Am simptome premenstruale, sini dureroși grei și umflați, si uneori dureri menstruale. Care ar putea fi cauza acestei dereglări și ce ar trebui să fac, sau să administreze niște ceaiuri sau medicamente pentru stimularea menstruației?
0
04-03-2019, ora 10:40
Amqw
Nu este medic/terapeut
Amqw
Bună ziua, mi-a întârziat menstruația aproape două luni și nu mi sa mai întâmplat niciodată, ieri au început niște scurgeri maronii care eu cred că este menstruația, oare chiar e menstruația într-o formă "diferită"?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Ce este ciclul menstrual normal?
  • Fiziologia aparatului genital feminin - ciclul reproductiv
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • Manifestările comportamentale „dictate” de ciclul menstrual
  • De ce întârzie menstruația?
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •