Ciclu fara dureri
Buna ziua, ciclul menstrual fara niciun fel de dureri sau disconfort este normal?
6 comentarii
pana luna aceasta aveam cm cu dureri mari, acum urmez un tratament pt anexita cu zanocin si flamexin. Anexita a venit cu mici sagerari, apoi s-a continuat cu sangerari tipice cm ( este perioada in care el trebuia sa vina ) dar fara niciun fel de simptom sau disconfort. Din ce am citit lipsa durerilor la ciclu inseamna lipsa ovulatiei.. deci este normal sau mai trebuie sa fac o vizita !? va multumesc mult
Daca esti chemata la control dupa tratament, mergi la medic : daca nu, stai linistita, pazeste-te de infectii genitale si de raceli..Sunt multe persoane care nu au nimic in perioada menstruatiei, sau doar un mic disconfort in zona genitala/lombara.
a fost o raceala nu infectie. nu am fost chemata, doar mi s-a zis sa supraveghez ciclul urmator. ceea ce m-a speriat au fost durerile si sangerarea de la anexita, acum sangerez ca si cum ar fi cm, dar nu la fel de abundent... iar dureri nu exista. eu sunt obisnuita cu un anumit tipar care a fost dat peste cap. va multumesc pt raspunsuri!
Daca ai scurgeri cu sange in afara menstruatiei nu e normal, trebuie sa vezi ce se intampla..fa cum ti s-a spus, urmareste pe viitor ce se intampla, si cand poti sa faci si testul Papanicolau..
au aparut niste scurgeri superficiale cu dureri de ovare dupa ce am stat in frig si o usoara febra pana in 37, 5. diagnosticul a fost anexita (BIP). totul s-a petrecut f aproape de cand trebuia sa vina cm normal. decand iau tratament au disparut durerile si febra, apoi a aparut spotting pe langa sangerarea aceea superficiala, iar acum e ca la cm (doar mai putintel) si fara niciun fel de dureri (medicul a precizat ca va veni ciclul ceva mai devreme din cauza complicatiei, dar la mine s-a nimerit la fix). in rest nu am niciun fel de problema ginecologica, si nici nu am avut pana acum. multumesc mult!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8oare cum sa fac sa-mi vina ciclu mai devreme?
- 12pastile pentru determinarea aparitiei ciclului?va rog!
- 7probleme menstruale
- 4ciclu la doar 25 de zile in cazul in care iau lo femenal?
- 6ciclul menstrual... nu mi-a venit o luna
- 4ciclul menstrual! va rog sa ma ajutati va rog din suflet!
- 8Dupa ce m-am lasat de heroina mi s-a dereglat menstruatia, m-am ingrasat
- 4imi apar cosuri doar inainte de fiecare menstra
- 6scaune cu sange in timpul ciclului menstrual
- 7ciclu menstrual.este normal asa ceva?
- 3ciclu menstrual
- 6Am luat 5 ani la rad fara intrerupere anticonceptiolane; le-am lasat si CM a luat-o razna
- 6de ce intarzie menstruatia?
- 6ciclul dureaza cam 10 zile... sex in a 3-a zi, menstruatia s-a intrerupt
- 4ce ar putea fi ciclu menstrual sau o rana si sangerez?
- 6as vrea sa raman insarcinata!
- 10buna seara, am nevoie urgent de un sfat
- 6menstruatie intarziata, urinez forte des foarte des.. sunt insarcinata?
- 6Mi-a intarziat menstruatia si nu mi s-a mai intamplat niciodata.
- 9Ciclul menstrual si sexul
Mai multe informații despre: ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: