Ciclu fara dureri

14-04-2013
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
Buna ziua, ciclul menstrual fara niciun fel de dureri sau disconfort este normal?
6 comentarii
0
14-04-2013, ora 13:39
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Da.
0
14-04-2013, ora 14:32
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
pana luna aceasta aveam cm cu dureri mari, acum urmez un tratament pt anexita cu zanocin si flamexin. Anexita a venit cu mici sagerari, apoi s-a continuat cu sangerari tipice cm ( este perioada in care el trebuia sa vina ) dar fara niciun fel de simptom sau disconfort. Din ce am citit lipsa durerilor la ciclu inseamna lipsa ovulatiei.. deci este normal sau mai trebuie sa fac o vizita !? va multumesc mult
0
14-04-2013, ora 17:34
Dr. Balcan Anisoara
Dr. Balcan Anisoara
Daca esti chemata la control dupa tratament, mergi la medic : daca nu, stai linistita, pazeste-te de infectii genitale si de raceli..Sunt multe persoane care nu au nimic in perioada menstruatiei, sau doar un mic disconfort in zona genitala/lombara.
0
14-04-2013, ora 17:55
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
a fost o raceala nu infectie. nu am fost chemata, doar mi s-a zis sa supraveghez ciclul urmator. ceea ce m-a speriat au fost durerile si sangerarea de la anexita, acum sangerez ca si cum ar fi cm, dar nu la fel de abundent... iar dureri nu exista. eu sunt obisnuita cu un anumit tipar care a fost dat peste cap. va multumesc pt raspunsuri!
0
14-04-2013, ora 20:42
Dr. Balcan Anisoara
Dr. Balcan Anisoara
Daca ai scurgeri cu sange in afara menstruatiei nu e normal, trebuie sa vezi ce se intampla..fa cum ti s-a spus, urmareste pe viitor ce se intampla, si cand poti sa faci si testul Papanicolau..
0
14-04-2013, ora 21:32
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
au aparut niste scurgeri superficiale cu dureri de ovare dupa ce am stat in frig si o usoara febra pana in 37, 5. diagnosticul a fost anexita (BIP). totul s-a petrecut f aproape de cand trebuia sa vina cm normal. decand iau tratament au disparut durerile si febra, apoi a aparut spotting pe langa sangerarea aceea superficiala, iar acum e ca la cm (doar mai putintel) si fara niciun fel de dureri (medicul a precizat ca va veni ciclul ceva mai devreme din cauza complicatiei, dar la mine s-a nimerit la fix). in rest nu am niciun fel de problema ginecologica, si nici nu am avut pana acum. multumesc mult!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Ce este ciclul menstrual normal?
  • Fiziologia aparatului genital feminin - ciclul reproductiv
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • Manifestările comportamentale „dictate” de ciclul menstrual
  •