Operatie de chist ovarian
Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Luna trecuta pe data de 26 iunie am fost operata de un chist pe ovarul drept.Aveam dureri foarte mari in partea jos dreapta.si am fost trimisa la spital.Era de 40mm.mi s-a facut anestezie totala.Si am avut 3 puncte..la buric si 2 in partea dreapta si stanga.Pe 4iulie mi s-au taiat firele.Si dupa doua zile inca de repaus acasa am mers incet la munca.Lucrez la un restaurant.Si evit inca de ridicaturi dar cand fac multa miscare la munca ma ia cu dureri.Si in ziua de azi dupa deja 2 saptamani am dureri mari la burta.ma doare operatia.Si am niste greturi intense si nu pot manca.asta tot de la anestezie totala.Vreau sa stiu e normal sa ma simt inca asa rau dupa 2 saptamani de la operatie?Inca nu mi-am revenit.Anestezia totala era chiar nevoie pentru un chist? Acum am doar greturi.Nu reusesc nici sa mananc toata ziua.Va multumesc pentru ajutor.Astept raspunsul dumneavoastra pe email.
2 comentarii
Buna seara.
Dupa o interventie chirurgicala abdominala pot aparea astfel de manifestari - digestive sau somatice. In evolutie PO simpla, se remit intr-un interval de timp variabil.
Dar ce tip de interventie chirurgicala vi s-a facut ?
Dupa o interventie chirurgicala abdominala pot aparea astfel de manifestari - digestive sau somatice. In evolutie PO simpla, se remit intr-un interval de timp variabil.
Dar ce tip de interventie chirurgicala vi s-a facut ?
Buna ziua.Am fost operata de un chist pe ovarul drept.Dar ma simt si acum chiar foarte rau.Slabita.si nici nu pot manca nimic.Greata asta mare ce o am.Dar ieri am fost la medicul de familie si mi s-a luat sange pentru analize.S-a vazut culoarea sangelui nu chiar buna.Eu sunt plina inca de aceasta anestezie.Poate sa fie ceva gresit cand mi-a facut anestezia?Eu cred ca daca mi-e tot asa rau zilele acestea o sa merg la spital.Nu pot sta asa acasa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2este un chist?
- 5hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si foarte cret si posibil mici chisturi pe ovare
- 3nu reusesc sa raman insarcinata
- 4As dori sa schimb karissa cu yasmin.Pot sa incep sa iau yasmin din a 8-a zi?
- 5risc de sarcina?
- 0chist ovarian
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 1chist ovarian
- 1am fost operata de un chist ovarian stang eclatat
- 8Adenocarcinom ovarian mucinos
- 2tratament naturist pentru chist ovarian si polipi uterini
- 2chist ovarian
- 2chist ovarian
- 0am cancer sau nu? rezultat histopatologic
- 1chist ovarian
- 2Scurgeri vaginale foarte ambundente?
- 0Vă rog ajutați-mă ! Menstruaţie după chist ovarian operat
- 0Analiza Ca 125 - scor roma
- 0Marvelone 21