Fire resorbabile multifilament
Buna seara,
In urma unei interventii chirurgicale laparoscopice pt indepartarea unui chist ovarian, inciziile au fost cusute cu tipul de fire din titlu. Dl doctor a spus sa imi scoata totusi firele dupa 10 zile pt ca ele se resorb abia in 4 saptamani.
Problema e ca am reusit sa fac programare abia peste 17 zile.
Pot aparea complicatii daca astept saptamana in plus?
Va multumesc,
Mihaela
In urma unei interventii chirurgicale laparoscopice pt indepartarea unui chist ovarian, inciziile au fost cusute cu tipul de fire din titlu. Dl doctor a spus sa imi scoata totusi firele dupa 10 zile pt ca ele se resorb abia in 4 saptamani.
Problema e ca am reusit sa fac programare abia peste 17 zile.
Pot aparea complicatii daca astept saptamana in plus?
Va multumesc,
Mihaela
3 comentarii
Buna eu am avut la cezariana asa si nu am avut nici o problema. Si eu urmeaza sa ma operez paroscopic de un fibrom. Anestezia cum a fost? Ai avut probleme?
Nu au fost probleme pe moment, a fost anestezie generala. Probleme ar fi acum..greata in special. Sper sa treaca cat mai repede.
Nu toata lumea reactioneaza la fel in aceleasi situatii, eu de exemplu nam avut nici un fel de problema dupa nici una din operatii( trei cu anestezie generala) chiar daca man avut stare la terapie intensiva, iar legat de fire atata timp cat sunt resorbabile inseamna ca ele se autodistrug dupa un timp, sau sunt distruse de organism in timp.
Daca sunteti rele de durere sa stiti ca si scoaterea lor aduce putina jena, si sa stiti ca daca mai raman resturi de fire nu este o problema ca organismul le scoate singur prin crearea de puroi si le da afara si cand faceti baie le scoateti singure.
Daca sunteti rele de durere sa stiti ca si scoaterea lor aduce putina jena, si sa stiti ca daca mai raman resturi de fire nu este o problema ca organismul le scoate singur prin crearea de puroi si le da afara si cand faceti baie le scoateti singure.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Infectie, bubite rosii in zona genitala, menstruatie neregulata, chisturi
- 4durere groaznica in parte de jos a abdomenului mai exact in zona ovarelor...
- 5chisturi ovariene, sex fara preservativ... sunt insarcinata?
- 5Zanocin trebuia luat incepand cu prima zi de menstruatie si nu l-am luat.. Este periculos?
- 5hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si foarte cret si posibil mici chisturi pe ovare
- 6vagin iritat; probleme in timpul actului sexual
- 2Chist ovarian- tratament sau operatie?
- 7Chist ovarian de 4, 3 cm si analiza CA 125 foarte mare
- 4Chist ovarian care apare din 2 in 2 luni
- 4As dori sa schimb karissa cu yasmin.Pot sa incep sa iau yasmin din a 8-a zi?
- 4Am nevoie de un sfat urgent diane -35
- 1CHIST OVARIAN
- 4operata de chist ovarian, trompe infundate... infertilitate
- 2chist ovarian
- 1chist ovarian
- 1chisturi vaginale - rmn abdominal
- 0Chisturi ovariene
- 0Chist dermoid.
- 0Tratament pentru chisturi ovariene cu anticonceptionale Karissa!
- 3Durere permanenta chist ovarian hemoragic
Mai multe informații despre: Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: