chisturi ovariene
chisturi ovariene cu aderente multiple.ex.histologic(corpi luteo hemoragice), dureri pelviane accentuate.doua interventii(prima laparatomie si a doua laparoscopie)rog din inima un medic daca imi poate raspunde.as vrea sa stiu ce sanse mai am.nu mai suport durerea.va rog mult un raspunsmii de multumiri
9 comentarii
cauta pe internet o clinica unde se lucreaza cu un aparat cu Radiofrecventa. E unicul aparat care inlocueste bisturiu si lazerul, care poate diseca aderentele si nu provoaca formarea altor aderente. imi cer scuze dar nu cunosc in ce clinica ginecologica exista asa aparat!
Vrea sa mi se raspunda si mie urmatoarei probleme: am un chist pe ovarul stang de 51mm acest chist a fost depistat in urma unei ecografii dar nu aceasta este pp problema am mai avut ala chist de cca 60mm care in urma unei operatii de cezariana a fost "scos" am 3 ani de cand am facut operatia si acum am altul pe celalalt ovar. in partea unde am avut chistul am o durere usoara sau mai bine zis o arsura mai ales atunci cand fac efort. Doctorul meu ginecologic mi-a dat diane 35 si un antibiotic in pauza de menstruatie vreau sa stiu daca este adevarat asa cum spune doctorul ca ama o predispozitie genetica de formare a chisturilor si daca ar trebui sa ma operez din nou pt chistul de 51 mm
Vrea sa mi se raspunda si mie urmatoarei probleme: am un chist pe ovarul stang de 51mm acest chist a fost depistat in urma unei ecografii dar nu aceasta este pp problema am mai avut ala chist de cca 60mm care in urma unei operatii de cezariana a fost "scos" am 3 ani de cand am facut operatia si acum am altul pe celalalt ovar. in partea unde am avut chistul am o durere usoara sau mai bine zis o arsura mai ales atunci cand fac efort. Doctorul meu ginecologic mi-a dat diane 35 si un antibiotic in pauza de menstruatie vreau sa stiu daca este adevarat asa cum spune doctorul ca ama o predispozitie genetica de formare a chisturilor si daca ar trebui sa ma operez din nou pt chistul de 51 mm
buna ziua.am 18 ani si de vreo 4 luni imi vine menstruatia mai devreme. ultima oara mia venit cu o saptamana mai devreme. durerile mentruale sunt groaznice de cand am avut menstruatia prima oara: de genunchi, de cap, de burta, de spate.De vreo 2 ani senzatii de ameteala, chiar de lesin aproape, senzatii de voma.mereu in prima zi simt ca imi dau duhul.acum vreo 3 saptamani am avut 3-4 zile o scurgere maronie si dureri pelvis rapide.durata mentruatiei este de 7-8 zile. mi s-a spus ca poate fi din cauza unor chisturi ovariene?ce as putea sa am avand in vedere ca am avut mereu menstruatie regulata :|. va rog frumos sa-mi raspundeti.
Chisturile sau fibroamele se vad la ecograf.
In Formula-As, exista cineva care face tratament pentru chisturi, fibroame. Dupa cateva zile, durerile cedeaza, apoi trebuie continuat pentru reducerea lor. -*
(*modificat de administrator)
In Formula-As, exista cineva care face tratament pentru chisturi, fibroame. Dupa cateva zile, durerile cedeaza, apoi trebuie continuat pentru reducerea lor. -*
(*modificat de administrator)
Cautati in Formula As: "Liciu" pentru fibroame sa chisturi.
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2este un chist?
- 4chist exterior ovarul stang
- 3contraceptive Logest... cat timp e protejata?
- 6nu stiu daca problema mea e un motiv serios de ingrijorare
- 2chist ovarian
- 0chist pe ovar la menopauza
- 1chist ovarian
- 22cancer?
- 0Chist ovarian
- 1Nu stiu sa interpretez rezultatul biopsiei
- 1Menstruatie in timpul operatiei
- 11ciclu neregulat, chist, vreau sa raman gravida
- 7Chisturile ovariene se pot face si de la raceli repetate?
- 1chist ovarian si rana pe colul uterin
- 0Chist ovarian solid
- 0Hiperplazie epiteliala atipica
- 0Vibratii in zona pelvina
- 0Nu am menstruatie de 3 luni de zile!
- 2Tratament ISOPRINOSINE!!!
Mai multe informații despre: Chistul ovarian Probleme ovariene
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: