Ciclul... mi curge extrem de putin
Buna, am o problema cred eu in legătura cu ciclul menstrual. Sâmbăta mi-a venit ciclul menstrual, regulat aproximativ, dar problema e ca de sâmbăta imi curge extrem de putin, chiar si in prima si in a doua zi am folosit Tampon de zi, foarte subtiri pe care de obicei il folosesc in ultima zi a ciclului. Chestia asta mi s-a mai întâmplat o data in luna Ianuarie, după a fost normal, acum din nou e asa. Azi trebuia sa fie a 3a zi dar nu mi-a mai curs nimic. Va rog sa na ajutati cu un sfat. Va multumesc
6 comentarii
as vrea sa te intreb daca in luna ianuarie te-a tinut tot 2 zile?ai intretinut relatii sexuale in ultima luna?
Nu am întreţinut relatii sexuale din luna Noiembrie.
Iar in luna Ianuarie tot asa mi-a venit 3 zile cam asa. Mi-am facut un test de sarcina prin luna Februarie, dar a ieşit negativ.
in cazul acesta se exclude posibilitatea unei sarcini...eu cred ca un medic ginecolog ar fi in masura sa-ti dea un raspuns...ar fi bine sa consulti unul!multa sanatate!
Buna ziua,
Poate fi vorba despre o inflamatie genitala, sau poate fi vorba si despre o sarcina insa este necesara vizita la un medic ginecolog pentru a se confirma un diagnostic ferm.
O zi placuta!
Poate fi vorba despre o inflamatie genitala, sau poate fi vorba si despre o sarcina insa este necesara vizita la un medic ginecolog pentru a se confirma un diagnostic ferm.
O zi placuta!
Poate sa fie vorba de o sarcina dacă eu nu am mai intretinut relaţii sexuale din Noiembrie ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5contraceptia de urgenta e de vina?
- 3ce sa fac, ca de o luna nu mi se mai opreste ciclul menstrual, nu imi curge mult doar cateva picatur
- 6credeam ca sunt insarcinata, dar ciclu mi-a venit putin si un rosu f. deschis
- 2menstruatie redusa cantitativ
- 4anticonceptionale yasmin
- 5As putea fi gravida? menstruatia mi-a intarziat 3 saptamani
- 2Menstruatie foarte redusa cantitativ
- 1menstruatie foarte putina cantitativ
- 3Ajutor menstruatie
- 0Menstruatie scurta, inchisa la culoare cu cheaguri..
- 4Un sfat, va rog! menstruatie foarte redusa cantitativ
- 2Ciclu menstrual diminuat
- 1Menstruatie putina
- 0Fluxul menstruatiei diminuat
- 1Menstruația a venit foarte puțin
- 0Poate fi o sarcina?
- 1Menstruatie puțină și maronie
- 0Menstruatie redusa
- 0Menstruatie redusa cantitativ
- 3Posibillitate de sarcina ?
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ