Dereglare hormonala sau sarcina?
Am 18 ani si de cand ma stiu am avut ciclurile menstruale neregulate. Pe 20 octombrie, la o zi dupa ce mi s-a terminat ciclul, am avut contact sexual neprotejat, insa partenerul meu nu a ejaculat in mine. De cateva saptamani am dureri in partea dreapta a abdomenului (la inceput credeam ca am apendicita), sub coasta, cateodata in tot abdomenul, chiar si rinichii. Ma dor si ovarele. Menstruatia nu mi-a mai venit de atunci, insa nu stiu daca as putea fi insarcinata din moment ce singurele simptome pe care le am sunt sanii mai mari (dar nedurerosi), o usoara ameteala foarte rar si scurgere vaginala mai abundenta decat in general.
Am patit acelasi lucru exact acum un an, insa acum am impresia ca imi intarzie putin mai mult si sunt foarte ingrijorata. Sunt genul de persoana care se gandeste obsesiv atunci cand are o problema de genul, iar ideea de a face un test de sarcina care ar iesi ulterior pozitiv ma ingrozeste.
Aveti vreo idee in legatura cu motivul intarzierii si a tuturor acestor dureri?
Am patit acelasi lucru exact acum un an, insa acum am impresia ca imi intarzie putin mai mult si sunt foarte ingrijorata. Sunt genul de persoana care se gandeste obsesiv atunci cand are o problema de genul, iar ideea de a face un test de sarcina care ar iesi ulterior pozitiv ma ingrozeste.
Aveti vreo idee in legatura cu motivul intarzierii si a tuturor acestor dureri?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 117de ce nu imi vine menstruatia???
- 4probleme ginecologice
- 10Cauzele intarzierii ciclului menstrual
- 2Mi-a intarziat menstruatia.
- 2menstruatie intarziata 22 de zile doua teste de sarcina negative
- 1Intarziere menstruatie
- 6Menstruatie intarziata, test negativ.
- 0Ce poate fi?
- 2Menstruație
- 0Intitzierea menstruatiei! Ajutor!
- 0Sa fie semnele unei sarcini ??
- 0Imi intarzie menstruatia
- 4Nu îmi vine menstruația !!
- 1Sunt gravida?
- 0Virgină însărcinată fără contact sexual??
- 0Menstruatie intarziata
- 0Buna, ajutor - menstruatia n-a venit
- 0Posibil sarcina
- 4Pastila de a 2a zi
- 1Sarcină?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: