Dereglare hormonala sau sarcina?

03-12-2020
ciobanualexandra
Nu este medic/terapeut
ciobanualexandra
Am 18 ani si de cand ma stiu am avut ciclurile menstruale neregulate. Pe 20 octombrie, la o zi dupa ce mi s-a terminat ciclul, am avut contact sexual neprotejat, insa partenerul meu nu a ejaculat in mine. De cateva saptamani am dureri in partea dreapta a abdomenului (la inceput credeam ca am apendicita), sub coasta, cateodata in tot abdomenul, chiar si rinichii. Ma dor si ovarele. Menstruatia nu mi-a mai venit de atunci, insa nu stiu daca as putea fi insarcinata din moment ce singurele simptome pe care le am sunt sanii mai mari (dar nedurerosi), o usoara ameteala foarte rar si scurgere vaginala mai abundenta decat in general.
Am patit acelasi lucru exact acum un an, insa acum am impresia ca imi intarzie putin mai mult si sunt foarte ingrijorata. Sunt genul de persoana care se gandeste obsesiv atunci cand are o problema de genul, iar ideea de a face un test de sarcina care ar iesi ulterior pozitiv ma ingrozeste.
Aveti vreo idee in legatura cu motivul intarzierii si a tuturor acestor dureri?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: