Menstruație întârziată, testul negativ
Buna seara, ne dorim foarte mult un copil. Ultima menstruație a fost pe data de 26 iunie. In prezent ne aflam în august.
Am oarecare simptome și un feeling că as fii însărcinată, deci vreo 10 teste făcute până în prezent care sunt NEGATIVE. Urmează că zilele următoare să fac BetaHCG ul. Este posibil ca rezultatul sa fie diferit ? Îmi doresc atât de mult să rămân însărcinată, încât îmi este teama de un răspuns negativ și de la analiza de sânge, cred că este singurul motiv pentru care evit încă să o fac.
P.S : nu cred că mai este necesar sa specific, că fiecare contact are loc neprotejat, neadministrand niciodată anticoncepționale.
Înca de la începutul lunii iunie, am inceput sa i-au acid folic.
Am oarecare simptome și un feeling că as fii însărcinată, deci vreo 10 teste făcute până în prezent care sunt NEGATIVE. Urmează că zilele următoare să fac BetaHCG ul. Este posibil ca rezultatul sa fie diferit ? Îmi doresc atât de mult să rămân însărcinată, încât îmi este teama de un răspuns negativ și de la analiza de sânge, cred că este singurul motiv pentru care evit încă să o fac.
P.S : nu cred că mai este necesar sa specific, că fiecare contact are loc neprotejat, neadministrand niciodată anticoncepționale.
Înca de la începutul lunii iunie, am inceput sa i-au acid folic.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Infectie urinara - intarziere a menstruatie?
- 6ciclul menstrual... nu mi-a venit o luna
- 11intarzierea menstruatiei, pauza la anticonceptionale, test de sarcina negativ...
- 4ingrijorata. inca nu mi-a venit:((
- 5in primele 8 zile dupa ciclu e posibil sa raman insarcinata?
- 3buna ziua
- 3Mi-a intarziat ciclul 9 zile si am dureri si scurgeri albicioase si urat mirositoare!
- 1Intarziere ciclu. Sunt minora. Cred ca e vorba de sarcina.
- 1Intarziere ciclu
- 1Posibil gravida?
- 3Posibil sarcina?
- 0Scurgeri albe + reținere de ciclu
- 1Menstruatie intarziata
- 1Va rog sa imi raspundeti. Ciclul trebuia sa imi vina acum 5 zile
- 1Scurgeri albicioase, ajutor!!!
- 0Ce poate fi?
- 0Mi-a intarziat menstruatia 3 zile. Pot fii gravida?
- 1Menstruatie - deja întârzie de 2 zile
- 0Intarzierea menstruatiei
- 1Menstruatia nu mi-a venit
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: