menstruatie intarziata, primul contact sexual fara penetrare.
Salutari !
Acum aproximativ 2 saptamani, am avut primul contact sexual cu prietena mea, totul a fost oral, nu a avut loc penetrare.
Menstruatia prietenelei mele, intarzie luna asta, si desi sansele sunt extrem de mici avem o mica ingrijoare ca ar putea fi gravida.
Intamplarea a decurs cam asa:
Mi-a facut un handjob si dupa am ejaculat, dupa ejaculare ne-am sters pe maini de sperma, (nu ne-am spalat, doar sters) si am stat aproximativ 5-10 minute inainte sa ne reapucam de sex oral.
Urmatoarea parte a fost cand am inceput sa ii stimulez clitorisul pentru 1-2 minute si DOAR deschiderea vaginului, iar dupa am inceput sa folosesc limba. Am auzit ca sperma in contact cu aerul moare, este adevarat?
Cam asa a decurs actiunea, degetele nu au fost introduse in vagin nicidecum. Exista vreo posibilitate ca prietena mea sa fie gravida?
Deoarece perioada ei a intarziat 7 zile deja, ea ar fi trebuit sa o aiba normal pe 23. Poate fi din cauza unor schimbari in hormoni din cauza actului ?
Mentionez ca ea e virgina, la fel si eu, himenul ei nu este rupt, ea are 16 ani si eu 17, deci e prima data cand experimentam ceva de genu.
Ieri a durut-o stomacul toata ziua, desi nu cred ca are legatura, deoarece din cate stiu simptomele de sarcina nu apar in primele saptamani.
Care ar si fi cauzele intarzierii menstruatiei ? (ea este mereu stresata din cauza asta si are si atacuri de panica)
Rog seriozitate, exista vreo sansa de perioada? Stiu ca este destul de nefavorabil, dar vrem sa fim precauti.
Acum aproximativ 2 saptamani, am avut primul contact sexual cu prietena mea, totul a fost oral, nu a avut loc penetrare.
Menstruatia prietenelei mele, intarzie luna asta, si desi sansele sunt extrem de mici avem o mica ingrijoare ca ar putea fi gravida.
Intamplarea a decurs cam asa:
Mi-a facut un handjob si dupa am ejaculat, dupa ejaculare ne-am sters pe maini de sperma, (nu ne-am spalat, doar sters) si am stat aproximativ 5-10 minute inainte sa ne reapucam de sex oral.
Urmatoarea parte a fost cand am inceput sa ii stimulez clitorisul pentru 1-2 minute si DOAR deschiderea vaginului, iar dupa am inceput sa folosesc limba. Am auzit ca sperma in contact cu aerul moare, este adevarat?
Cam asa a decurs actiunea, degetele nu au fost introduse in vagin nicidecum. Exista vreo posibilitate ca prietena mea sa fie gravida?
Deoarece perioada ei a intarziat 7 zile deja, ea ar fi trebuit sa o aiba normal pe 23. Poate fi din cauza unor schimbari in hormoni din cauza actului ?
Mentionez ca ea e virgina, la fel si eu, himenul ei nu este rupt, ea are 16 ani si eu 17, deci e prima data cand experimentam ceva de genu.
Ieri a durut-o stomacul toata ziua, desi nu cred ca are legatura, deoarece din cate stiu simptomele de sarcina nu apar in primele saptamani.
Care ar si fi cauzele intarzierii menstruatiei ? (ea este mereu stresata din cauza asta si are si atacuri de panica)
Rog seriozitate, exista vreo sansa de perioada? Stiu ca este destul de nefavorabil, dar vrem sa fim precauti.
3 comentarii
Cel mai probabil e pe baza de stres, sau o dereglare hormonala, nu are cum sa fi ramas insarcinata daca contactul sexual a fost fara penetrare. Faceti un test de sarcina ca sa se linisteasca dar nu sunt sanse sa fi ramas insarcinata
Daca nu ai ejaculat" in "ea, nu are cum sa ramana insarcinata, avand in vedere ca nu ati facut decat oral.
va multumesc mult! sper sa fie asa cum spuneti dvs. doar ca este foarte ingrijorara din cauza ciclului :/ sa speram ca va fi bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menstruatie intarziata si ceaiul verde
- 4menstruatia nu vine... sunt insarcinata?
- 3Vreo probabilitate de sarcina?
- 4Menstruatie intarziata 6 zile... e gravida?
- 5Menstruatie intirziata, test de sarcina negativ...
- 1intarzierea menstruatiei 6 zile
- 6Imi intarzie ciclul, nu mai alaptez de 4 luni.. se instaleaza menopauza?
- 3am nevoie de o parere.. mi-a intarziat mentruatia
- 8Coit intrerupt (un raspuns cat mai rapid, va rog mult)
- 0Nu imi vinee menstruatia! Va rog ajutati-ma!
- 0intarziere menstruatie
- 1Intarziere menstruatie, teste negative
- 8Întârzierea mestruatiei
- 5Intirziere de ciclu menstrual va rog urgent!!!
- 2Întârziere ciclu menstrual
- 3Buna. Am o problemă - întârziere de 2 săptămâni și cred că sunt însărcinată
- 0Ajutor urgent!!! Sunt in criza
- 1Intarziere perioada menstruala
- 2Bună seara, menstruația mă ține de o săptămâna și jumătate
- 2Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: