Intarzierea ciclului menstrual 2 luni
Buna ziua!!!
Am 23 de ani si sunt vergina, menstruatia nu imi vine deja a doua luna, eu am fost la ginecolog si mia prescris sa iau pastile Duphaston pentru 10 zile si vitamina E. Deja e a 4 zi si menstrautia tot nu imi mai vine, eu nu am avut niciodata probleme cu menstruatia, imi venea tot timpul regulat, putea sa intirzie maxim cu 4-5 zile si asta cam rarut. Mi sa facut si ecografie mi sa spus ca sunt sanatoasa si nu am nimik, ovarele nu sunt umflate si nici chist nu am (Doamne fereste). Eu nustiu ce sa mai fac, retraesc foarte tare, nu mi sa intimplat niciodata asa ceva, , , In plus am citit ca Duphaston ingrasa, e adevarat?
Am 23 de ani si sunt vergina, menstruatia nu imi vine deja a doua luna, eu am fost la ginecolog si mia prescris sa iau pastile Duphaston pentru 10 zile si vitamina E. Deja e a 4 zi si menstrautia tot nu imi mai vine, eu nu am avut niciodata probleme cu menstruatia, imi venea tot timpul regulat, putea sa intirzie maxim cu 4-5 zile si asta cam rarut. Mi sa facut si ecografie mi sa spus ca sunt sanatoasa si nu am nimik, ovarele nu sunt umflate si nici chist nu am (Doamne fereste). Eu nustiu ce sa mai fac, retraesc foarte tare, nu mi sa intimplat niciodata asa ceva, , , In plus am citit ca Duphaston ingrasa, e adevarat?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3As vrea sa imi intarzii ciclul cu cateva zile cu ajutorul anticonceptionale
- 9Ce se poate sa am?
- 5intarzierea ciclului de aproape 2 sapt, ce sa fac?
- 6Am luat 5 ani la rad fara intrerupere anticonceptiolane; le-am lasat si CM a luat-o razna
- 4poti fi insarcinata dar sa nu ai niciun simptom?
- 5de ce nu-mi vine menstruatia?
- 6sarcina sau intarzierea menstruatiei?
- 3am nevoie de o parere.. mi-a intarziat mentruatia
- 6Pauza 7 zile si lipsa menstruatie
- 6Intarziere menstruatie
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.Ajutooor va rog!
- 1Intarziere menstruatie; Flutan cauza?
- 1Posibilă sarcina?
- 0Scurgeri albe + reținere de ciclu
- 6Ciclu menstrual intarzie de aproximativ 10 zile
- 0Iau yasmin si am avut contact sexual neprotejat ce e de facut ?
- 0Mi-a intarziat menstruatia 3 zile. Pot fii gravida?
- 0Intarziere ciclu
- 0Menstruație întârziată
- 1Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: