Intarzierea ciclului menstrual 2 luni
Buna ziua!!!
Am 23 de ani si sunt vergina, menstruatia nu imi vine deja a doua luna, eu am fost la ginecolog si mia prescris sa iau pastile Duphaston pentru 10 zile si vitamina E. Deja e a 4 zi si menstrautia tot nu imi mai vine, eu nu am avut niciodata probleme cu menstruatia, imi venea tot timpul regulat, putea sa intirzie maxim cu 4-5 zile si asta cam rarut. Mi sa facut si ecografie mi sa spus ca sunt sanatoasa si nu am nimik, ovarele nu sunt umflate si nici chist nu am (Doamne fereste). Eu nustiu ce sa mai fac, retraesc foarte tare, nu mi sa intimplat niciodata asa ceva, , , In plus am citit ca Duphaston ingrasa, e adevarat?
Am 23 de ani si sunt vergina, menstruatia nu imi vine deja a doua luna, eu am fost la ginecolog si mia prescris sa iau pastile Duphaston pentru 10 zile si vitamina E. Deja e a 4 zi si menstrautia tot nu imi mai vine, eu nu am avut niciodata probleme cu menstruatia, imi venea tot timpul regulat, putea sa intirzie maxim cu 4-5 zile si asta cam rarut. Mi sa facut si ecografie mi sa spus ca sunt sanatoasa si nu am nimik, ovarele nu sunt umflate si nici chist nu am (Doamne fereste). Eu nustiu ce sa mai fac, retraesc foarte tare, nu mi sa intimplat niciodata asa ceva, , , In plus am citit ca Duphaston ingrasa, e adevarat?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sarcina - Intrebare!
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 6poti ramane insarcinata doar daca "s-a jucat"?
- 4nelamurire.. menstruatie intarziata si test de sarcina negativ = sarcina?
- 8Dupa „joaca” am inceput sa ma simt rau, imi era greata
- 4Intarziere menstruatie
- 1ovulele pot intarzia menstra?
- 0Menstruatia intarziata si cerazette
- 2menstruatie intarziata 22 de zile doua teste de sarcina negative
- 2Nu imi vine menstruatia!
- 3Intarziere menstruatie
- 1Intarziere menstruatie aproape 2 luni
- 0Sex la 3 zile dupa terminarea menstruației
- 1Poate fi insarcinata?raspundeti repede
- 0De ce nu imi vine menstruatia?
- 1Menstruatie intarziata