intarziere ciclu
![carmen angel](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua
Luna trecuta am facut o intrerupere de sarcina prin aspiratie, mi-a fost recomandat sa iau Mercilon asa ca l-am luat fara sa uit vreodata vreo pastila..am terminat blisterul pe data de 2 aprilie si din pacate nu mi-a venit ciclul, am avut o mica sangerare maronie, cateva picaturi, nici macar o zi dupa care au urmat durerile pelvine ca la ciclu si cam atat, simt o greutate in zona pelvina si intepaturi, nu am greturi insa sunt foarte obosita si am momente cand sunt foarte agitata, am dureri mari de cap si reapar la cateva ore dupa ce iau un Panadol.Nu mi-am facut niciun test de sarcina si vreau sa stiu daca este posibil sa fi ramas gravida ( am avut contact sexual la o saptamana dupa intreruperea de sarcina).Acum am decis sa nu mai iau Mercilon si nu stiu daca am facut bine..
Poate imi da cineva un sfat sa stiu pe ce drum merg...
Multumesc.
Luna trecuta am facut o intrerupere de sarcina prin aspiratie, mi-a fost recomandat sa iau Mercilon asa ca l-am luat fara sa uit vreodata vreo pastila..am terminat blisterul pe data de 2 aprilie si din pacate nu mi-a venit ciclul, am avut o mica sangerare maronie, cateva picaturi, nici macar o zi dupa care au urmat durerile pelvine ca la ciclu si cam atat, simt o greutate in zona pelvina si intepaturi, nu am greturi insa sunt foarte obosita si am momente cand sunt foarte agitata, am dureri mari de cap si reapar la cateva ore dupa ce iau un Panadol.Nu mi-am facut niciun test de sarcina si vreau sa stiu daca este posibil sa fi ramas gravida ( am avut contact sexual la o saptamana dupa intreruperea de sarcina).Acum am decis sa nu mai iau Mercilon si nu stiu daca am facut bine..
Poate imi da cineva un sfat sa stiu pe ce drum merg...
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intarziere ciclu, need help
- 4mi-a venit menstuatia dupa doar 19 zile
- 5mi-a intarziat ciclu de 4 zile
- 2Intirziere la mestruatie
- 0Daca iei anticonceptionale, ce motive pot exista pentru intarzierea menstruatiei?
- 0Sunt insarcinata? Intarzierea menstruatiei.
- 0Menstruatia intarziata si cerazette
- 14Intarzierea menstruatiei
- 1Intarziere ciclu. Sunt minora. Cred ca e vorba de sarcina.
- 0Lipsa menstruației si test negativ
- 0Ce poate fi???
- 1Intarziere (piscina) ajutor! va rog!!!!
- 8Sunt gravida?
- 1Lipsa menstruatie dupa tratament cu Duphaston
- 2Sex neprotejat
- 0De ce nu imi vine menstruatia?
- 1Insarcinata?
- 4Amenoree sau Gravida ?
- 2Intarziere menstruatie- test negativ
- 1Sarcină? Am întârziere 2 zile
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: