intarziere ciclu
Buna ziua
Luna trecuta am facut o intrerupere de sarcina prin aspiratie, mi-a fost recomandat sa iau Mercilon asa ca l-am luat fara sa uit vreodata vreo pastila..am terminat blisterul pe data de 2 aprilie si din pacate nu mi-a venit ciclul, am avut o mica sangerare maronie, cateva picaturi, nici macar o zi dupa care au urmat durerile pelvine ca la ciclu si cam atat, simt o greutate in zona pelvina si intepaturi, nu am greturi insa sunt foarte obosita si am momente cand sunt foarte agitata, am dureri mari de cap si reapar la cateva ore dupa ce iau un Panadol.Nu mi-am facut niciun test de sarcina si vreau sa stiu daca este posibil sa fi ramas gravida ( am avut contact sexual la o saptamana dupa intreruperea de sarcina).Acum am decis sa nu mai iau Mercilon si nu stiu daca am facut bine..
Poate imi da cineva un sfat sa stiu pe ce drum merg...
Multumesc.
Luna trecuta am facut o intrerupere de sarcina prin aspiratie, mi-a fost recomandat sa iau Mercilon asa ca l-am luat fara sa uit vreodata vreo pastila..am terminat blisterul pe data de 2 aprilie si din pacate nu mi-a venit ciclul, am avut o mica sangerare maronie, cateva picaturi, nici macar o zi dupa care au urmat durerile pelvine ca la ciclu si cam atat, simt o greutate in zona pelvina si intepaturi, nu am greturi insa sunt foarte obosita si am momente cand sunt foarte agitata, am dureri mari de cap si reapar la cateva ore dupa ce iau un Panadol.Nu mi-am facut niciun test de sarcina si vreau sa stiu daca este posibil sa fi ramas gravida ( am avut contact sexual la o saptamana dupa intreruperea de sarcina).Acum am decis sa nu mai iau Mercilon si nu stiu daca am facut bine..
Poate imi da cineva un sfat sa stiu pe ce drum merg...
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4va rog sa imi raspundeti!imi intarzie ciclul menstrual
- 4mi-a venit menstuatia dupa doar 19 zile
- 7Vitamina K ajuta la intarzierea ciclului?
- 3pauza anticonceptionale-intarziere menstruatie
- 6au trecut peste 2 saptamani si nu mi-a venit menstruatia
- 5menstruatie intarziata, sex in penultima (si ultima) zi de ciclu
- 3intarziere menstruatie
- 4Insarcinata sau nu ? heeeelp !
- 2Pot fi insarcinata?
- 4Menstruatie intarziata (mai mult decat de obicei)
- 0Intarziere menstruatie
- 0Sarcina sau tulburare hormonala?
- 0Sarcina?
- 3Intarzierea menstruatiei
- 1Scurgeri albicioase, ajutor!!!
- 3Menstruatie intarziata cu 7 zile -teste negative
- 0in luna ianuarie nu am mai avut menstruatie
- 1Injectii cu triamcinolon
- 0Oare sunt gravidă?
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: