sunt gravida?
Buna ziua! Am mai trimis la dumneavoastra o intrebare saptamana trecuta, dar fara raspuns. As vrea sa va rog sa-mi raspundeti cat mai urgent la urmatoarea intrebare: exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata daca am avut contact neprotejat cu prietenul, dar fara sa ejaculeze inauntru (sa zicem ca ar mai fi ramas spermatozoizi de la contacul anterior pe canal si sa se fi scurs in vagin cat m-a penetrat) ?Mentionez ca contactul a avut loc acum 3 saptamani, am luat pilula de a doua zi dupa 25 de ore, dupa vreo 9 zile a inceput sa curga picaturi maronii, iar de ieri (a 3-a sapt dupa contact) mi-a venit si menstruatia, normal, in perioada in care trebuia sa-mi vina de obicei, doar ca este mai redus. exista posibilitatea sa fie o sarcina si in acelasi timp sa fie si menstruatie???va rog mult sa cititi mesajul meu.
7 comentarii
daca ai luat pastila de a 2 zi corect nu-ti mai face griji ca nu esti insarcinata
Nu esti insarcinata, este normal sa ti se intample tot ce ti se intampla.Este o reactie normal a pilulei de a doua zi.Cauta pe forum si vei gasi mai multe.O zi buna!
buna seara tuturor, sper din suflet sa ma lamuriti si pe mine intro problema;in luna septembrie am luat postinor 2, in luna octombrie mi a venit menstruatia cum trebuia, adica pe 14, luna acesta in schimb inca nu mi a venit si sunt foarte ingrijorata.multumesc mult pentru raspunsurile voastre.mentionez ca am luat postinor cinform prospectului si l am mai folosit si alta data, anul trecut.
sper din suflet sa ma ajute cineva cu un raspuns la problema mea.
buna din nou.cam tardiv, dar gata cu grijile fetelor.mi a venit menstruatia.deci cred ca a fost una dintre reactiile adverse de la postinor, intirzierea mea.asa ca va doresc multa sanatate.
buna seara, am si eu o intrebare...nu am avut relatii sexuale cu prietenul meu de o luna dupa care ca metoda de contraceptie am folosit supozitoriile erotex, dar la al doilea(dupa20min de la primul) act sexual nu am mai pus o supozitorie...as putea ramine insarcinata?
p.s sunt in ziua a21 a ciclului menstrual
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 34Insarcinta dupa cateva luni de la nastere prin cezariana?
- 3Ajutor!! Posibila sarcina?
- 1sunt insarcinata?
- 4Oare sunt insarcinata?
- 7Diane 35 si sarcina
- 21Oare am ramas gravida? urgent va rog!
- 3oare sunt insarcinata?
- 4exista sanse sa fiu gravida?!
- 12posibil sarcina?
- 2sarcina dupa chimioterapie? e posibil?
- 3Lichid preejaculator... sarcina?
- 1Menstruatie intarziata
- 6Poti ramane insarcinata asa?Doresc raspunsul unui medic va rog mult!
- 1Ajutor !!! ma dor ovarele, mi s-au mărit sânii
- 1Am nevoie de ajutor urgent va rog - ovulație sau sarcină?
- 0Ajutor dragi mămici, eu sunt Intr.o stare dubioasă de câteva zile! săculeț gestațional
- 2Posibil sarcina?
- 2Sarcina?
- 0Sangerare vaginala și sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sangerarile maronii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: