vreau sa imi intarzii menstruatia
Buna ziua. Stiu ca nu e indicat dar as dori sa imi intarzii menstruatia in aceasta luna. In mod normal ar veni chiar pe 24 decembrie. Iau tri-regol de 2 ani si jumatate si mentionez ca eu iau prima pastila dintr-o folie noua la sfarsitul menstrautiei chiar in ultima zi. Iar in zilele de pauza imi apare menstruatia. la sfarsit in ultima zi iau prima pastila din folia noua.Va rog daca m-ati putea ajuta v-as fii recunoscatoare. Va multumesc. Sarbatori fericite!
4 comentarii
Buna. Poti sa incepi urmatoarea folie cand termini folia asta care o ai acum fara pauza. Nu o sa ai menstruatie luna asta iar cand termini folia o sa-ti vina menstruatia.Daca vrei mai devreme incetezi a le lua si in 3-4 zile o sa ai menstruatie. Sarbatori fericite.
imi cer scuze ca intervin. Nu cred ca este indicat sa dai peste cap tot sistemul hormonal acum prin diverse metode, pentru o placere e moment poti sa suferi mai tarziu. bucurate ca ai totul la timp si fara problme. stii cate femei sufera ca au perturbat sistemul hormonal?
multumesc foarte mult camelia. iar pt valeriu stiu ca nu e indicat dar decizia imi apartine nu crezi? stiu riscurile dar una e sa faci iti intarzii menstruatia sa zicem o data pe an si altceva de prea multe ori. pe scurt e decizia fiecaruia ce vrea sa faca. multumesc inca o data. Sarbatori fericite la toata lumea si La Multi Ani!
Buna ziua!
Trebuie sa-mi vina menstruatia in cateva zile.si as vrea sa o aman pana saptamana viitoare...
Exista vreo metoda de a amana cu cateva zile menstruatia???
Va multumesc anticipat!
Trebuie sa-mi vina menstruatia in cateva zile.si as vrea sa o aman pana saptamana viitoare...
Exista vreo metoda de a amana cu cateva zile menstruatia???
Va multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Am nevoie de un sfat cat mai repede...Este un doctor pe aici care m-ar putea ajuta?
- 124intarziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 1Am un ciclu foarte neregulat, luna trecuta mi-a intarziat chiar 9 zile...
- 2imi intarzie mentruatia de 5 zile
- 2Probleme cu menstruatia va rog raspundeti
- 210 zile intarziere(tratament etoricoxibum 90mg)si alte simptome ale sarcinii, 3 teste neg.
- 1Sunt gravida?
- 0Ajutor!! intarziere ciclu
- 2Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?
- 2Posibila sarcina ?
- 0Imi intarzie menstruatia
- 1Secretie alba si intarzierea ciclului
- 0Ciclu intarziat
- 1Sunt insarcinata?
- 1De ce imi intarzie menstruatia??
- 0Intarziere menstruatie
- 0Lipsa menstruatie
- 0Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
- 0Întârziere menstruatie
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: