vreau sa imi intarzii menstruatia

11-12-2007
sammona
Nu este medic/terapeut
sammona
Buna ziua. Stiu ca nu e indicat dar as dori sa imi intarzii menstruatia in aceasta luna. In mod normal ar veni chiar pe 24 decembrie. Iau tri-regol de 2 ani si jumatate si mentionez ca eu iau prima pastila dintr-o folie noua la sfarsitul menstrautiei chiar in ultima zi. Iar in zilele de pauza imi apare menstruatia. la sfarsit in ultima zi iau prima pastila din folia noua.Va rog daca m-ati putea ajuta v-as fii recunoscatoare. Va multumesc. Sarbatori fericite!
4 comentarii
0
11-12-2007, ora 00:00
camelia
Nu este medic/terapeut
camelia
Buna. Poti sa incepi urmatoarea folie cand termini folia asta care o ai acum fara pauza. Nu o sa ai menstruatie luna asta iar cand termini folia o sa-ti vina menstruatia.Daca vrei mai devreme incetezi a le lua si in 3-4 zile o sa ai menstruatie. Sarbatori fericite.
0
11-12-2007, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
imi cer scuze ca intervin. Nu cred ca este indicat sa dai peste cap tot sistemul hormonal acum prin diverse metode, pentru o placere e moment poti sa suferi mai tarziu. bucurate ca ai totul la timp si fara problme. stii cate femei sufera ca au perturbat sistemul hormonal?
0
12-12-2007, ora 00:00
sammona
Nu este medic/terapeut
sammona
multumesc foarte mult camelia. iar pt valeriu stiu ca nu e indicat dar decizia imi apartine nu crezi? stiu riscurile dar una e sa faci iti intarzii menstruatia sa zicem o data pe an si altceva de prea multe ori. pe scurt e decizia fiecaruia ce vrea sa faca. multumesc inca o data. Sarbatori fericite la toata lumea si La Multi Ani!
0
06-04-2009, ora 18:52
alexutzzza84
Nu este medic/terapeut
alexutzzza84
Buna ziua!

Trebuie sa-mi vina menstruatia in cateva zile.si as vrea sa o aman pana saptamana viitoare...
Exista vreo metoda de a amana cu cateva zile menstruatia???

Va multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul