menstruatie de doua ori pe luna = sarcina?
pe data de 17 sept am inceput sa iau orgametril pt a-mi veni menstruatia la timp adiaca mai devreme deoarece nu vroiam sa imi vina chiar la nunta mea care este pe 18 oct, si dupoa ce am luat 2 pastile pana pe data de 19 sept deoarece imediat le-am intrerupt pt ca nu ma simteam bine, am avut contacte neprotejate si ne dorim un copil, insa imi fac griji ca tot incercam si nici un test nu mi-a iesit pozitiv
mentionez ca mie normal imi venise menstruatia pe 11 sept si apoi daca am intrerupt pe 19 pe 20 mi-a venit iar, e posibil sa fi ramas ?
chiar ne dorim un bebe...
astept rasp urgent va rog
de la un medic
mentionez ca mie normal imi venise menstruatia pe 11 sept si apoi daca am intrerupt pe 19 pe 20 mi-a venit iar, e posibil sa fi ramas ?
chiar ne dorim un bebe...
astept rasp urgent va rog
de la un medic
3 comentarii
abym ai mare grija cu orgametrilul!!!daca ai folosit asa ceva trebuie sa treaca cel putin 2 luni de la ultima administrare pt a ramane insarcinata pt ca este foarte foarte periculos pt bebe!!!eu am facut un tratament cu orgametril si dupa a 2-a luna de tratament mi-a intarziat menstruatia si am fost la medicul ginecolog care mi-a dat un tratament si mi-a zis ca daca in urma acestui tratament nu imi vine menstruatia, sa ma duc sa fac intrerupere de sarcina tocmai din cauza orgametrilului!!!!ai mare grija!!nu e momentul acum sa te gandesti la bebe!!numai bine
merci, sper sa nu fie grav ca eu nu ma luat mult timp si doar 2 pastile sper sa nu fi patit nimc
Buna ziua! Am si eu o problema. Iau anticonceptionale Jeanine de 3 luni. In prima luna mi-a venit menstruatia ok insa de 2 luni nu mi-a mai venit. Ultimul contact sexual l-am avut acum 2 luni...am luat corect pastilele in principiu nu ar trebui sa fi ramas insarcinata. In perioada celor 7 zile de pauza in loc de menstruatie imi apare o scurgere maronie cu ffffff putin sange( in ultimele 2 luni asa s-a intamplat). O sa-mi fac un test de sarcina... sper totusi sa nu fie nicio problema. Ar trebui sa schimb anticonceptionalele? E din cauza lor sau e un semn clar de sarcina? Astept un raspuns... multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3s-ar putea sa fiu insarcinata?
- 3sarcina?
- 5e posibil sa fie o dereglare sau sunt insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 4oare sunt insarcinata?
- 0Sunt gravida?
- 5intarzierea menstruatiei, nitriti in urina + simptome ciudate
- 4Sarcina?
- 12Oare sa fie sarcina?!? Sau o simpla dereglare hormonala?
- 10Mi-e frica... sarcina?
- 1pauza de 7 zile - menstruatie
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 5e posibila o sarcina?
- 10Cred ca sunt gravida..
- 1Sunt insarcinata?
- 1E posibil sa raman insarcinata?
- 2sunt gravida?
- 2Exista posibilitatea unei sarcini?
- 2menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
- 7Help.. sarcina?
Mai multe informații despre: Menstruatia sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: