Menstruatie

Bună ziua, o intrebare vă rog
Am relatii intime pe data de25 ianuarie neprotejat, pe 10 februarie am avut menstruatia, acum in martie nu mia venit suntem in 17 astazi si ma cam ingrijoreaza nustiu ce se intampla am facut 3 teste de sarcina toate negative.in schim am sânii umflati si putin durerosi si jos am o secretie alba cremoasa.mă puteti sfatuii va rog.
Si mai mentionez ca in februarie la inceputul luni februarie am facut vaccinul pt covid 19.
Am relatii intime pe data de25 ianuarie neprotejat, pe 10 februarie am avut menstruatia, acum in martie nu mia venit suntem in 17 astazi si ma cam ingrijoreaza nustiu ce se intampla am facut 3 teste de sarcina toate negative.in schim am sânii umflati si putin durerosi si jos am o secretie alba cremoasa.mă puteti sfatuii va rog.
Si mai mentionez ca in februarie la inceputul luni februarie am facut vaccinul pt covid 19.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5yasmin, menstruatie intarziata, test de sarcina negativ
- 4intarziere menstr.dupa pauza pilule=dereglare sau sarcina ?
- 6sarcina sau nu?
- 7gravida sau bolnava?
- 5amenoree, menstruatia intarziata - ce tratament sa iau?
- 2Logest - o noua folie
- 0Sarcina sau intarzierea ciclului in urma efectuarii HSG si sonohisterosalpingografiei?
- 1Intarziere menstruatie; Flutan cauza?
- 0Lipsa menstruației si test negativ
- 0Nu îmi vine menstruatia!
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 1Ce sa fie? posibila cauza de intarziere a menstruatiei
- 1Întârziere CM
- 1Intarziere ciclu
- 1Ciclul menstrual întîrzie să apară de 2 săptămîni azi împlinite
- 0dismenoree si sindrom premenstrual
- 2Să fie însărcinată?
- 3Menstruatie intarziata
- 010 zile întârziere menstruație
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: