Menstruatie
Bună ziua, o intrebare vă rog
Am relatii intime pe data de25 ianuarie neprotejat, pe 10 februarie am avut menstruatia, acum in martie nu mia venit suntem in 17 astazi si ma cam ingrijoreaza nustiu ce se intampla am facut 3 teste de sarcina toate negative.in schim am sânii umflati si putin durerosi si jos am o secretie alba cremoasa.mă puteti sfatuii va rog.
Si mai mentionez ca in februarie la inceputul luni februarie am facut vaccinul pt covid 19.
Am relatii intime pe data de25 ianuarie neprotejat, pe 10 februarie am avut menstruatia, acum in martie nu mia venit suntem in 17 astazi si ma cam ingrijoreaza nustiu ce se intampla am facut 3 teste de sarcina toate negative.in schim am sânii umflati si putin durerosi si jos am o secretie alba cremoasa.mă puteti sfatuii va rog.
Si mai mentionez ca in februarie la inceputul luni februarie am facut vaccinul pt covid 19.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Pot sa iau pilule ca sa imi intarziu ciclul?
- 4intarzierea menstruatiei
- 20Intarziere menstruatie
- 5Menstruatie intirziata, test de sarcina negativ...
- 1Intarzierea menstruatiei-posibila sarcina?
- 7test de sarcina
- 0Sarcina sau intarzierea ciclului in urma efectuarii HSG si sonohisterosalpingografiei?
- 4teste de sarcina negative si intarziere menstruatie dupa postinor 2
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 3Intarziere menstra. Sarcina?
- 2Mi-a intarziat
- 1Pot fi insarcinata ?
- 3Intarziere menstruatie
- 1Intarziere
- 2Intarziere menstruatie
- 0Oare sunt gravidă?
- 3Buna. Am o problemă - întârziere de 2 săptămâni și cred că sunt însărcinată
- 0Intarzierea menstruatiei
- 1Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: