gravida sau bolnava?

buna seara, am o nelamurire care imi da batai de cap..deci.in luna lui septembrie in data de 10 mi-a venit ciclul, apoi urmatoarea luna mi-a venit in 20, imediat dupa ce mi-a trecut am facut dragoste cu iubitul meu, mentionez am facut neprotejat si am facut-o de 2 ori, adik el sa terminat si dupa cateva minute dupa ce a urinat am facut iar...toate bune pana a venit luna lui noiembrie si asteptam sa imi vina ciclul..a trecut o saptamana, au trecut 2 si ciclul nu a mai venit..suntem in 17 decembrie si eu tot sper sa imi vina..nu pot sa merg la doctor deocamdata k ma aflu in alta tara..mentionez in in data de 17 decembrie am facut un test sa vad daca sunt sau nu gravida, dar spre bucuria mea a iesit negativ..nu pot sa imi explic intarzierea menstruatie atat de mult timp...ce poate fi?
va rog sa ma ajutat..
va rog sa ma ajutat..
7 comentarii

mda se pare k nui e nimeni de incredere aici...la ce naiba mai sunt forumurile daca nimeni nu te poate ajuta cu raspuns clar...

AaNi nu lua in seama pe nypd_darr este o mascota care, dupa cum spune el, provine dintr-o familie in care EDUCATIA e un lucru care le lipseste.

si AaNI nu ai pus intrebarea unde trebuie.
mai pune-o inca odata la categoria ^^ CONTRACEPTIE-CONCEPTIE ^^, ^^SUNT GRAVIDA?^^.
mai pune-o inca odata la categoria ^^ CONTRACEPTIE-CONCEPTIE ^^, ^^SUNT GRAVIDA?^^.

Repeta testul de sarcina...vezi sa il faci corect.daca e tot negativ trebuie sa te vada un ginecolog.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7va rog sa ne ajutati: sangerari intermentruale
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 6Nu am ciclu regulat, mi-a intarziat.. sunt ingrijorata!
- 3Nu imi vine menstruatia !
- 3Afectiunile de la stomac si burta pot afecta menstruatia ?
- 1Întârziere menstruație
- 0Sarcina sau lipsa menstruației
- 0Menstruatie intarziata
- 2Dureri menstruale fara menstruatie
- 0De ce intarzie menstruatia?
- 2Intarziere menstruatie- test negativ
- 3Buna. Am o problemă - întârziere de 2 săptămâni și cred că sunt însărcinată
- 0Ajutați-mă, ne dorim foarte mult un copil
- 0Întârziere menstruație
- 0Menstruatie
- 0Lipsa menstruatie
- 0Trebuie repet testul beta hcg?
- 0Menstruatie neregulata
- 1Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: