Sangerare anormala

In luna februarie am avut un avort spontan la 9 saptamani de sarcina.Eliminarea a fost naturala.Doctorul doar mi a facut o ecografie sa vada daca am eliminat totul.A fost ok si dupa 4 saptamani am avut prima menstruatie. Pana in luna iunie totul a fost ok, ciclul meu menstrual ramanand regulat.In luna iunie menstruatia nu a mai venit, am facut “n” teste de sarcina dar toate au fost negative.Pe 9 iunie am inceput sa sangerez un pic timp de o saptamana dupa care menstruatia a devenit din ce in ce mai abundenta cu cheaguri mari.Mentionez ca in acest timp nu am avut nicio durere, de burta, mijloc sau sani cum sm de obicei inainte si in timpul menstruatiei.Am sunat doctorul si din cauza Covid nu ne am putut intalni dar mi a zis ca ar putea fi o dereglare hormonala si mi a dat o reteta online(locuiesc in uk iar aici sistemul e diferit, in timpul pandemiei consultatiile au loc online).Mi a dat medroxyprogesteronum(provera) sa iau 10 zile.Le am luat, sangerarea abundenta s a oprit dar totusi am mai avut scurgeri usoare cu sange. Dupa cele 10 zile de luat medicametele sangerarea a reaparut!!!mentionez inca o data...nu am nicio durere, absolut nimic.Ma simt foarte bine.ce ar putea fi!?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dereglari menstruale
- 4de mai bine de un an si 3 luni am mari dereglari de ciclu menstrual
- 5e posbil sa am menstruatie si sa fiu insarcinata?
- 5e posibil sa fie o dereglare sau sunt insarcinata?
- 0Menstruatia vine o data la 8-9 luni. Mai pot ramane insarcinata?
- 6am inceput sa iau Yasmin si menstruatia nu mi s-a mai terminat
- 4karissa si dereglarea menstruala
- 4efectele adverse ale anticonceptionalelor
- 1URGENT - Terminare tratament Diane 35 - acum am probleme cu dereglari ale ciclului
- 0Dereglare de menstruatie
- 0Sarcina sau dereglare a menstruatiei ?
- 3Menstruatie mai devreme (o saptamana)
- 0Prima menstruatie cu anticonceptionale Artizia
- 0Dereglare, chist sau infectie?
- 0O posibilă sarcină
- 0Probleme cu menstruatia
- 1Ciclu dereglat
- 1Ciclul intrerupt dupa 2 zile
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei Menstruatie anormala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: