Nu mai rămân însărcinată
Bună ziua pe data de 8 martie am avut o operație de sarcina extrauterină şi trompa dreaptă mia fost extirpată şi aş dori un sfat dacă se poate ovarele şi trompa stânga sânt sanatoase dar parca ceva nu merge nu mai rămân însărcinată iau acid folic şi Omega 3 şi 6 chiar nu ştiu ce să mai fac îmi doresc enorm un bebe vă rog frumos ajutatima mulțumesc frumos.
4 comentarii
Buna ziua,
va recomandam sa consulttai un medic specialzat in infertilitate, ei se confrunta cu astfel de cazuri mult mai frecvent si va pot ajuta, ii gasiti in clinicile specializate in fertilitate,
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
va recomandam sa consulttai un medic specialzat in infertilitate, ei se confrunta cu astfel de cazuri mult mai frecvent si va pot ajuta, ii gasiti in clinicile specializate in fertilitate,
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
Mulțumesc frumos pentru răspuns o zi plăcută
buna ziua
daca ovarul ramas functionaza bine sigur ca aveti sansa sa ramaneti insarcinata dar trebuie sa stiti sigur ca ovarul functionaza bine si cateva sfaturi la ce trebuie sa urmariti
un consult mai detaliat este bine ininte de orce
e bine ca luoati acid folic dar e important si sa urmariti ovulatea si sa eliminati alte cauze de infertilitate care pot egzista.
o zi buna
daca ovarul ramas functionaza bine sigur ca aveti sansa sa ramaneti insarcinata dar trebuie sa stiti sigur ca ovarul functionaza bine si cateva sfaturi la ce trebuie sa urmariti
un consult mai detaliat este bine ininte de orce
e bine ca luoati acid folic dar e important si sa urmariti ovulatea si sa eliminati alte cauze de infertilitate care pot egzista.
o zi buna
Mulțumesc frumos da ovarul stâng a spus că e bun doar că nu mai simt să am ovulație după operație nu ştiu ce să fac iau de o lună acid folic, fier Omega 3 şi 6 chiar nu ştiu ce să îmi doresc enorm un bebe
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5trompe uterine
- 10sterilitate primara, imi doresc un bebelus
- 82mai pot avea un bebe dupa legarea trompelor uterine?
- 4sarcina sau menopauza?
- 12pot sa raman insarcinata daca nu mai am trompele uterine?
- 3trompe impermeabile
- 3nu am chist pe ovar ci intre ovar si trompa de 8-10cm!
- 3se poate ramane insarcinata doar cu o trompa?
- 5trompe legate
- 1Desfundare trompe uterine
- 5fertilizare in vitro
- 4mi-a fost scoasa trompa stanga, iar cea dreapta era infundata
- 1Vor sa-mi scoată trompele uterine deoarece au lichid pe ele!!!Ajutati ma, va rog!!!
- 1Mai pot ramane insarcinata?
- 2Sarcină extrauterina
- 0Histerosalpingografie trompe filiforme permeabile
- 2Vreau un bebe
- 2Am șanse sa rămân gravidă fără o trompă?
Mai multe informații despre: Trompele uterine
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: