Nu mai rămân însărcinată

13-11-2018
Danielaildiko@04gmail.com
Nu este medic/terapeut
Bună ziua pe data de 8 martie am avut o operație de sarcina extrauterină şi trompa dreaptă mia fost extirpată şi aş dori un sfat dacă se poate ovarele şi trompa stânga sânt sanatoase dar parca ceva nu merge nu mai rămân însărcinată iau acid folic şi Omega 3 şi 6 chiar nu ştiu ce să mai fac îmi doresc enorm un bebe vă rog frumos ajutatima mulțumesc frumos.
4 comentarii
1
14-11-2018, ora 10:22
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

va recomandam sa consulttai un medic specialzat in infertilitate, ei se confrunta cu astfel de cazuri mult mai frecvent si va pot ajuta, ii gasiti in clinicile specializate in fertilitate,

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
0
14-11-2018, ora 12:00
Nu este medic/terapeut
Mulțumesc frumos pentru răspuns o zi plăcută
1
15-11-2018, ora 11:19
Dr.nadia
Identitate neconfirmată
Dr.nadia
buna ziua
daca ovarul ramas functionaza bine sigur ca aveti sansa sa ramaneti insarcinata dar trebuie sa stiti sigur ca ovarul functionaza bine si cateva sfaturi la ce trebuie sa urmariti
un consult mai detaliat este bine ininte de orce
e bine ca luoati acid folic dar e important si sa urmariti ovulatea si sa eliminati alte cauze de infertilitate care pot egzista.
o zi buna
0
15-11-2018, ora 12:19
Nu este medic/terapeut
Mulțumesc frumos da ovarul stâng a spus că e bun doar că nu mai simt să am ovulație după operație nu ştiu ce să fac iau de o lună acid folic, fier Omega 3 şi 6 chiar nu ştiu ce să îmi doresc enorm un bebe
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Inflamarea („înfundarea”) trompelor uterine
  •