melanom malign
As dori daca se poate niste explicatii.
O cunostinta a fost diagnosticata (si apoi operata) cu melanom malign extensiv in suprafata cu nodul de crestere verticala, ulcerat, indice Breslaw 4, 3mm, stadiu Clark iV. Emboli tumorali in vase limfatice. Dupa operatie a fost trimisa la spitalul de ocologie iar acolo i s-a recomandat interferon alfa timp de 1 an de zile.
As dori sa stiu daca se poate cat de grav este, persoana in cauza ori nu a inteles prea multe ori nu vrea sa ne spuna. Mentionez ca i s-a aprobat dosarul pentru inceperea tratamentului cu interferon si acum asteapta ca o sune de la spital in momentul in care ii vine comanda.
O cunostinta a fost diagnosticata (si apoi operata) cu melanom malign extensiv in suprafata cu nodul de crestere verticala, ulcerat, indice Breslaw 4, 3mm, stadiu Clark iV. Emboli tumorali in vase limfatice. Dupa operatie a fost trimisa la spitalul de ocologie iar acolo i s-a recomandat interferon alfa timp de 1 an de zile.
As dori sa stiu daca se poate cat de grav este, persoana in cauza ori nu a inteles prea multe ori nu vrea sa ne spuna. Mentionez ca i s-a aprobat dosarul pentru inceperea tratamentului cu interferon si acum asteapta ca o sune de la spital in momentul in care ii vine comanda.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Am cancer de piele?
- 3melanom malign gradul 4 dupa extirparea chirurgicala a unei alunite
- 1cancer de piele
- 1ajutor!!! melanom malign
- 1cancerul pielii
- 1MELANOM MALIGN
- 1cancer de piele
- 2melanom malign ?
- 0melanom malign ulcerat.Acrom pt 4b
- 1Tumora cerebrala intraparenchimatoasa occipital dreapta
- 3Melanom malign