melanom malign
buna ziua!
mama mea area acest diagnostic de melanom malign st IV cu metastaze cerebrale, pulmonare si renale si doresc sa stiu cum pot sa intru in posesia unor medicamente care in 2010 erau in stadiul de cercetare, dar totusi pe situri la americani le gasim in vanzare, este vorba despre vaccinul melanoma gp 100 care se face impreuna cu chimioterapia cu ipillimumab sau de tratamentul cu zelboraf. Presupun ca daca in 2010 erau in stadiul de cercetare si pe atunci spuneau ca au gasit tratament pentru melanom, daca acum sunt la vanzare pe situ-uri cred ca sunt deja aprobate.
Pentru ca mamei nu i s-au dat prea multe sanse si nici tratament si doresc sa stiu, daca aceste medicamente sunt pe piata de ce doctorii nu ne spun nimic despre ele? ca poate noua ne este mai usor sa le procuram decat o fac furnizorii in tara la noi, dar eu consider ca trebuie sa fim informati macar.
mama mea area acest diagnostic de melanom malign st IV cu metastaze cerebrale, pulmonare si renale si doresc sa stiu cum pot sa intru in posesia unor medicamente care in 2010 erau in stadiul de cercetare, dar totusi pe situri la americani le gasim in vanzare, este vorba despre vaccinul melanoma gp 100 care se face impreuna cu chimioterapia cu ipillimumab sau de tratamentul cu zelboraf. Presupun ca daca in 2010 erau in stadiul de cercetare si pe atunci spuneau ca au gasit tratament pentru melanom, daca acum sunt la vanzare pe situ-uri cred ca sunt deja aprobate.
Pentru ca mamei nu i s-au dat prea multe sanse si nici tratament si doresc sa stiu, daca aceste medicamente sunt pe piata de ce doctorii nu ne spun nimic despre ele? ca poate noua ne este mai usor sa le procuram decat o fac furnizorii in tara la noi, dar eu consider ca trebuie sa fim informati macar.
2 comentarii
sau sa inteleg ca doctorii din Romania nici nu au auzit de asa ceva?
Doresc sa stiu daca aceste medicamente in stare de cercetare se pot administra pacientilor si daca da ce trebuie sa faca un pacient ca sa poata intra in posesia lorsa cel putin sa poata fi prescrise de catre un medic oncolog.
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2stare generala prosta dupa excizie melanom malign
- 2Am cancer de piele?
- 3melanom malign gradul 4 dupa extirparea chirurgicala a unei alunite
- 1ajutor!!! melanom malign
- 1cancerul pielii
- 1MELANOM MALIGN
- 2melanom malign ?
- 0melanom malign ulcerat.Acrom pt 4b
- 1Melanom malign
- 1Tumora cerebrala intraparenchimatoasa occipital dreapta
- 3Melanom malign