Tumora cerebrala intraparenchimatoasa occipital dreapta
este vorba de tatal meu in varsta de 76 ani diagnosticat in 2013 cu melanom malign.tumora a fost descoperita deoarece se simtea foarte rau si avea tulburari de vedere si echilibru. am ales operatia dar se simte din ce in ce mai rau.a fost operat pe 23 mai 2018
ct cerebral inainte de operatie evidentiaza prezenta unei formatiuni de 33.5/44/36mmsituata parasagital in vecinatatea1/3posterioara sinusului sagitalsuperior cu priza de contrast neomogena cu doua componente unul nodular si unulcental necroza.mentionez ca nu am rezultatul biopsiei si al testelor imunohistochimice. dar as vrea sa stiu cam cat de repede se reface? tatal meu e mai rau pe zi ce trece iar neuochirurgul a spus ca mai mult ca sigur este glioblastom.
ct cerebral inainte de operatie evidentiaza prezenta unei formatiuni de 33.5/44/36mmsituata parasagital in vecinatatea1/3posterioara sinusului sagitalsuperior cu priza de contrast neomogena cu doua componente unul nodular si unulcental necroza.mentionez ca nu am rezultatul biopsiei si al testelor imunohistochimice. dar as vrea sa stiu cam cat de repede se reface? tatal meu e mai rau pe zi ce trece iar neuochirurgul a spus ca mai mult ca sigur este glioblastom.
1 comentarii
Din pacate azi am aflat. glioblastom stadiul 4. Ce e de facut????
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tumora cerebrala cu celule germinale
- 3umora benigna pe centrul creierului apasandu-i centrii nervosi
- 8tumora pe creier - costuri?
- 2Am cancer de piele?
- 2melanom malign
- 1ajutor!!! melanom malign
- 1cancerul pielii
- 1cancer de piele
- 3tumoare cerebrala
- 0melanom malign ulcerat.Acrom pt 4b
- 7Betaserc+pramistar