Am cancer de piele?
Buna ziua.
Saptamana trecuta am fost diagnosticata cu cancer de piele.MI-a aparut pe nas de ceva vreme ceva in genul unui neg, care tot a crescut de la an la an, in general primavara si iarna imi cadea si prin luna august incepea iar sa se formeze. Daca se poate, dl doctor as vrea sa-mi lasati o adresa de mail sa va trimit o poza cu acea formatiune si sa-mi dati o parere..Seamana sau nu a formatiune cancerigena??
Saptamana trecuta am fost diagnosticata cu cancer de piele.MI-a aparut pe nas de ceva vreme ceva in genul unui neg, care tot a crescut de la an la an, in general primavara si iarna imi cadea si prin luna august incepea iar sa se formeze. Daca se poate, dl doctor as vrea sa-mi lasati o adresa de mail sa va trimit o poza cu acea formatiune si sa-mi dati o parere..Seamana sau nu a formatiune cancerigena??
2 comentarii
Diagnosticul de cancer se pune cu certitudine numai anatomopatologic.
Clinic doar se poate suspiciona.
Clinic doar se poate suspiciona.
vreau sa spun ca mama mea a avut aasa si a fost operata la cluj de cancer.. exact ca si tine lady_star.dar acuma nu mai are nimic.. e sanatoasa are 60 de ani si de vreo 5 ani a facut opreratia.cand mergea la medic i se spuneca ca nu e nimic si trecut ani si cand sa mai dus i sa spus ca are cancer. deci trebuie sa faci ceva ca nu e de joaca cu asemenea semne.si bube pe nas.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 34cancer de piele
- 10cancer de piele?
- 3am observat pe mamelonul stang un punct minuscul
- 3Cancer de piele! (Carcinom bazocelular)
- 1cancer de piele
- 3cancer de piele (nu stiu sigur)
- 1ajutor!!! melanom malign
- 1MELANOM MALIGN
- 1cancer de piele
- 0melanom malign
- 8Produse naturale pentru cancer de piele si cancer in general
- 2melanom malign ?
- 0melanom malign ulcerat.Acrom pt 4b
- 1Melanom malign
- 2E cancer malign de piele? Ce trebuie să fac mai departe?
Mai multe informații despre: Cancerul de piele melanomul malign
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: