Melanomul malign al pielii
Buna ziua!
In data de 14.03.2022 mi-am scos o aluniță și la biopsie am primit diagnosticul de Melanomul malign al pielii. După analiza IHC - nev displazic cu arii de melanom malign extensiv in suprafață, Clark II, Breslow sub 2 cm.
Am mers la un oncolog și mi-am făcut analizele la sânge, apoi CT. La CT, concluzia a fost " Fără leziuni de interes oncologic la examinarea CT actuală.
Medicul oncolog mi-a zis că ne întâlnim luna următoare, iunie.
Vă rog din suflet să îmi spuneți dacă ar fi trebuit să mai fac și alte investigații.
Eu aș vrea să mai cer o a doua părere la un alt medic, dar la București. Vă rog frumos, să îmi recomandați și mie un medic oncolog bun, specializat în melanoame. Mulțumesc frumos!
In data de 14.03.2022 mi-am scos o aluniță și la biopsie am primit diagnosticul de Melanomul malign al pielii. După analiza IHC - nev displazic cu arii de melanom malign extensiv in suprafață, Clark II, Breslow sub 2 cm.
Am mers la un oncolog și mi-am făcut analizele la sânge, apoi CT. La CT, concluzia a fost " Fără leziuni de interes oncologic la examinarea CT actuală.
Medicul oncolog mi-a zis că ne întâlnim luna următoare, iunie.
Vă rog din suflet să îmi spuneți dacă ar fi trebuit să mai fac și alte investigații.
Eu aș vrea să mai cer o a doua părere la un alt medic, dar la București. Vă rog frumos, să îmi recomandați și mie un medic oncolog bun, specializat în melanoame. Mulțumesc frumos!
2 comentarii
Buna ziua
S-a facut si biosia ganglionului santinela?
La Bucuresti mergeti la Clinica dr Leventer. Trebuie sa va urmareasca si un dermatolog si un oncolog.
Sanatate!
S-a facut si biosia ganglionului santinela?
La Bucuresti mergeti la Clinica dr Leventer. Trebuie sa va urmareasca si un dermatolog si un oncolog.
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3melanom malign gradul 4 dupa extirparea chirurgicala a unei alunite
- 1MELANOM MALIGN
- 1cancer de piele
- 0melanom malign
- 0Rezultat imunohistochimie - interpretare urgent
- 1Alunita din piele???
- 1Alunita
- 1Melanom malign
- 3Melanom malign
- 2Durere la cicatrice veche de 5 ani
- 2Tratament benefic pentru - M.M.<1 mm breslow, clark 3
- 1Melanom malign
- 1Alunita
- 1Excizia nev și limita de siguranta
- 2Melanom stadiu 2a
- 1Extracția alunitelor
- 0Alunita imflamata
- 2Metastaze hepatice?
- 3Alunita proeminenta. Care sunt pașii pentru a îndepărta aceasta alunita?
Mai multe informații despre: melanomul malign excizia unei alunite
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: