Melanom malign
Melanoma malign extensiv in suprafata cu faza de crestere verticala, cu invazie in dermul reticular.Stadiul clark 4.Index breslow 1, 1.Index mitotic 5mitoze/mm2.Nu se identifica invazie limfovasculara sau perineurala, regresie tumorala sau noduli tumorali sateliti;moderat limfocitar cu melanofage dispus discontinuu peritumoral(non_brisk)Proliferarea melanocitara nu intereseaza marginile de excizie, cea mai apropiata margine laterala a fragmentului (de rexectie?)aflandu_se la 0, 6mm fata de componenta noninvaziva/in situ si la 4mm fata de componenta invaziva;marginea profunda a fragmentului(de rezectie?)la 2, 6mm fata de componenta invaziva.cod ICD_O:8743/3Standializare pTNM:pT 2a Nx.Va rog sa mi spuneti ce am de facut in continuare.
1 comentarii
@Vera 74.
Buna ziua ! Iei rezultatul biopsiei si te duci medicul dermatolog ca sa vada acest rezultat, ca sa stie ce iti va recomanda sa faci in viitor !
Buna ziua ! Iei rezultatul biopsiei si te duci medicul dermatolog ca sa vada acest rezultat, ca sa stie ce iti va recomanda sa faci in viitor !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1melanom, dupa ce observasem o modificare a unei alunite
- 5am foarte multe semne pe spate.. melanom?
- 10melanom malign operat
- 3melanom malign gradul 4 dupa extirparea chirurgicala a unei alunite
- 1cancer de piele
- 12diagnostic melanom malign coroid operat, ce se intampla mai departe?
- 2melanom malign
- 1ajutor!!! melanom malign
- 73Ipilimubab!
- 1cancer de piele
- 1Melanom?
- 2melanom malign ?
- 1Interpretare rezultate test imunohistochimic
- 2Melanom stadiu 2a
- 2Melanomul malign al pielii
Mai multe informații despre: Melanomul melanomul malign
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: