Maxilarul inclestat - va rog mult

Va salut din Republica Moldova. Domnisoara de 25 ani. Va rog mult sa ma ajutati, pentru ca deja nu mai stiu unde sa apelez. Deci, aproximativ cu doua luni in urma, mi-a fost extrasa o masea din minte, sub anestezie. Din cite am inteles, doctorului nu ia reusit sa extraga in intregime maseaua din prima, asa ca peste 2 saptamini mi-a extras si fragmentul ramas. De la extragerea acelui fragment, am ramas cu maxilarul inclestat. Medicul mi-a comunicat ca dupa vindecarea ranei de la masea, maxilarul se va desclesta. In urmatoarele 2 saptamini, sub maxilar, pe exterior, in regiunea maselei mi-a aparut un abces. In urma unei interventii chirurgicale, abcesa a fost inlaturata, locul curatat, si acum in acea regiune tot e bine, insa maxilarul ramine inclestat. Mentionez faptul ca maxilarul este inclestat puternic, incit nici virful lingurei nu pot sa-l bag in gura (adica 0.5 cm) de aproximativ 2 luni. Muschii din imediata apropiere a maxilarului (regiunea de sub maxilar si falca - obrazul) sunt intariti/incordati. Mu mult respect si speranta... MS
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 40problema cu maxilarul!
- 2mi se blocheaza maxilarul in special in pozitia culcat
- 6puls ridicat, transpiratie rece abundenta, ameteala pana la inconstienta, dinti inclestati
- 5maxilar inclestat si limba inflamata
- 6Ce boala am tinand cont de urmatoarele simptome...?
- 1Maxilar încleştat şi ganglion lateral la maxilar
- 4Mi s-a inclestat gura, simteam limba umflata in gura, inima imi batea mai repede
- 3Spasme si inclestari involuntare de maxilar
- 3Gura inclestata
- 1maxilar blocat
- 7Maxilar inclestat si durere amigdale, gat; ganglion umflat
- 1gura inclestata si molar de minte inflamat cu carie pozitionat spre mandibula
- 2maxilar blocat
- 3Dureri de masea de minte si maxilar blocat
- 4Maxilar blocat?
- 2Sunt intr-o situatie dificila, nu imi permite deschiderea gurii de tot
- 1Durere maxilar? blocare maxilar
- 2Blocarea maxilarului de la o incrustare dentară onlay
Mai multe informații despre: inclestarea maxilarului