Maxilarul inclestat - va rog mult

07-11-2014
cooldima_89@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
cooldima_89@yahoo.com
Va salut din Republica Moldova. Domnisoara de 25 ani. Va rog mult sa ma ajutati, pentru ca deja nu mai stiu unde sa apelez. Deci, aproximativ cu doua luni in urma, mi-a fost extrasa o masea din minte, sub anestezie. Din cite am inteles, doctorului nu ia reusit sa extraga in intregime maseaua din prima, asa ca peste 2 saptamini mi-a extras si fragmentul ramas. De la extragerea acelui fragment, am ramas cu maxilarul inclestat. Medicul mi-a comunicat ca dupa vindecarea ranei de la masea, maxilarul se va desclesta. In urmatoarele 2 saptamini, sub maxilar, pe exterior, in regiunea maselei mi-a aparut un abces. In urma unei interventii chirurgicale, abcesa a fost inlaturata, locul curatat, si acum in acea regiune tot e bine, insa maxilarul ramine inclestat. Mentionez faptul ca maxilarul este inclestat puternic, incit nici virful lingurei nu pot sa-l bag in gura (adica 0.5 cm) de aproximativ 2 luni. Muschii din imediata apropiere a maxilarului (regiunea de sub maxilar si falca - obrazul) sunt intariti/incordati. Mu mult respect si speranta... MS
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul