Maxilar blocat?
Buna ziua!
In urma unui retratament de canal, nu pot sa mai deschid gura mare, deoarece ma doare “osul”. Simt ca ma tine ceva, este blocat maxilarul as putea zice.
Initial am crezut ca este datorita faptului ca am stat cu gura deschisa mult in timpul procedurii si ca imi va trece, dar a trecut o saptamana si nu mi-a trecut.
Simt mai mult ca ma tine in partea in care am facut tratamentul de canal (stanga, jos), dar imediat dupa tratament simteam si in partea dreapta unde nu am facut niciun tratament un disconfort in a deschide gura.
Ce poate sa fie ? Va trece de la sine?
In urma unui retratament de canal, nu pot sa mai deschid gura mare, deoarece ma doare “osul”. Simt ca ma tine ceva, este blocat maxilarul as putea zice.
Initial am crezut ca este datorita faptului ca am stat cu gura deschisa mult in timpul procedurii si ca imi va trece, dar a trecut o saptamana si nu mi-a trecut.
Simt mai mult ca ma tine in partea in care am facut tratamentul de canal (stanga, jos), dar imediat dupa tratament simteam si in partea dreapta unde nu am facut niciun tratament un disconfort in a deschide gura.
Ce poate sa fie ? Va trece de la sine?
4 comentarii
Buna seara,
Puteti spune exact unde simtiti ca va tine, la nivelul urechii sau in dreptul dintelui tratat?
Puteti spune exact unde simtiti ca va tine, la nivelul urechii sau in dreptul dintelui tratat?
Cam intre cele doua zone. Uitati aici un link cu locul care ma tine:
https://ibb.co/kJUeCf
Multumesc!
P.S Port aparat dentar de cateva luni. In timpul procedurii retratementului de canal mi-a pocnit articulatia, dar acest lucru se intampla foarte rar, de obicei cand stau mult cu gura deschisa fortat(la stomatolog).
https://ibb.co/kJUeCf
Multumesc!
P.S Port aparat dentar de cateva luni. In timpul procedurii retratementului de canal mi-a pocnit articulatia, dar acest lucru se intampla foarte rar, de obicei cand stau mult cu gura deschisa fortat(la stomatolog).
Buna dimineata,
Este posibil sa fie ca urmare a tratamentului de canal. Uneori materialul cu care se obtureaza canalul este iritant pentru tesuturile din jur( os, muschi). Puteti sa luati un antiinflamator cateva zile.
Este posibil sa fie ca urmare a tratamentului de canal. Uneori materialul cu care se obtureaza canalul este iritant pentru tesuturile din jur( os, muschi). Puteti sa luati un antiinflamator cateva zile.
Buna ziua am si eu o problema ! am avut un dinte infectat partea dreapta jos, la radiografie sa spus ceva de 47 , am fost la medic si mi-a deschis dintele sa se dreneze si mi-a omorat nervul plus spalaturi cu apa oxigenata ! sunt deja la a doua sedinta ! nu mi-au fost prescris antibiotic ci doar antiinflamator ! problmea e ca imi simt partea dreapata jos usor amortita si ma doare mandibula in acea zona , plus ca nu pot deschide gura cum trebuie ! doctorul a spus ca e normal sa se intample asta dar sunt curios de inca o parere ! Va multumesc anticipat !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 40problema cu maxilarul!
- 2mi se blocheaza maxilarul in special in pozitia culcat
- 5Dorm cu dintii stransi
- 6imi simt maxilarul blocat si nu pot sa deschid gura
- 6puls ridicat, transpiratie rece abundenta, ameteala pana la inconstienta, dinti inclestati
- 5maxilar inclestat si limba inflamata
- 6Ce boala am tinand cont de urmatoarele simptome...?
- 1maxilar inclestat
- 1Maxilar încleştat şi ganglion lateral la maxilar
- 5Lesin, inclestarea dintilor si tiuitul urechilor
- 7De cateva zile am o senzatie ca mi se inclesteaza maxilarul
- 3Spasme si inclestari involuntare de maxilar
- 3Gura inclestata
- 1maxilar blocat
- 2Maxilarul încleștat
- 2maxilar blocat
- 3Dureri de masea de minte si maxilar blocat
- 1Incapacitate de a deschide gura doar foarte putin
Mai multe informații despre: inclestarea maxilarului