Mi s-a inclestat gura, simteam limba umflata in gura, inima imi batea mai repede
Buna ziua.Ma confrunt cu o problema de sanatate inca din a 2-a zi de Craciun, cand mi-a venit rau asa din senin.Mi s-a inclestat gura, simteam limba umflata in gura, inima imi batea mai repede decat trebuia si de atunci nu imi mai revin.Am aceste stari zilnic, desi am fost la nenumarati medici.am fost prima data la neurologie, unde mi s-a comunicat ca nu capul ar fi cauza acestor simptome.De acolo m-au trimis la dermatologie, cum ca as avea alergie la ceva si de acolo mi-a dat un tratament cu borenar si peritol, care nu mi-a schimbat cu nimic starea pe care o aveam.Vazand ca nu imi revin deloc, m-am dus la urgente, acolo medic de garda era un domn doctor de la boli interne, care mi-a facut o injectie de deprophos si mi-a dat drumul acasa.nu stiu ce sa mai fac.sunt disperata.de vreo 4 zile ma doare foarte rau in capul pieptului, o durere insuportabila, imi amorteste fata pe partea stanga, nasul, buza de sus, nu am aer si imi amorteste mana stanga.medicul de familie mi-a zis sa iau aspacardio q10 xforte, dar nu am luat decat 3 zile, deoarece in continuare ma simt foarte rau.va rog ajutati-ma cu un sfat!
4 comentarii
Cred ca in primul rand ar fi necesar un set cat mai complet de analize medicale de laborator. Nu ati pomenit nimic despre acest lucru.
Ati facut asa ceva? Aceste analize ar indica directia in care
trebuie indreptate investigatiile ulterioare.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Ati facut asa ceva? Aceste analize ar indica directia in care
trebuie indreptate investigatiile ulterioare.
Cu stima:
dr Petre Muresan
am facut analize de glanda, dar au iesit negative.apoi am facut si un set complet de analize, totul a iesit ok.dupa cum va explicam si in mesajul anterior am fost la neurologie, dermatologie, boli interne si am zis ca poate ar fii de la inima aceste simptome.va multumesc mult pt raspuns
La cardiologie ai fost? Mergi si fa un ekg si o ecografie. Asa elimini din start multe boli. Starea asta te tine mult? Adica este permanenta?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10pete pe limba
- 4Limba mai alba in unele dimineti
- 4pete albe si crapaturi adanci pe limba!!!
- 4problema emotionala: greturi, voma, accelerarea batailor inimii, ameteala
- 4Imi simt bataile inimii
- 19Inima batai neregulate
- 2Limba cu problemele ei
- 3Dureri de cap, voma, batai intense de inima, oboseala
- 7Carcinom scuamos
- 2Tensiune si bataile inimii
- 6tensiunea inimii marita, durerea de cap, ameteli, batai puternice ale inimii
- 13stare de rau generala: imi bate inima cu putere si am intepaturi
- 2Tahicardie si sindrom hiperkinetic
- 7Maxilar inclestat si durere amigdale, gat; ganglion umflat
- 1Umflatura limba
- 1Limba cu taieturi si cerculete albe pe marginea limbei.
- 2Durere de gat persistenta
- 1Jena la baza limbii
- 2Ma.poate ajuta cu acest semn de pe Limba
Mai multe informații despre: Gura Limba accelerarea batailor inimii inclestarea maxilarului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: