Mi s-a inclestat gura, simteam limba umflata in gura, inima imi batea mai repede

Buna ziua.Ma confrunt cu o problema de sanatate inca din a 2-a zi de Craciun, cand mi-a venit rau asa din senin.Mi s-a inclestat gura, simteam limba umflata in gura, inima imi batea mai repede decat trebuia si de atunci nu imi mai revin.Am aceste stari zilnic, desi am fost la nenumarati medici.am fost prima data la neurologie, unde mi s-a comunicat ca nu capul ar fi cauza acestor simptome.De acolo m-au trimis la dermatologie, cum ca as avea alergie la ceva si de acolo mi-a dat un tratament cu borenar si peritol, care nu mi-a schimbat cu nimic starea pe care o aveam.Vazand ca nu imi revin deloc, m-am dus la urgente, acolo medic de garda era un domn doctor de la boli interne, care mi-a facut o injectie de deprophos si mi-a dat drumul acasa.nu stiu ce sa mai fac.sunt disperata.de vreo 4 zile ma doare foarte rau in capul pieptului, o durere insuportabila, imi amorteste fata pe partea stanga, nasul, buza de sus, nu am aer si imi amorteste mana stanga.medicul de familie mi-a zis sa iau aspacardio q10 xforte, dar nu am luat decat 3 zile, deoarece in continuare ma simt foarte rau.va rog ajutati-ma cu un sfat!
4 comentarii

Cred ca in primul rand ar fi necesar un set cat mai complet de analize medicale de laborator. Nu ati pomenit nimic despre acest lucru.
Ati facut asa ceva? Aceste analize ar indica directia in care
trebuie indreptate investigatiile ulterioare.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Ati facut asa ceva? Aceste analize ar indica directia in care
trebuie indreptate investigatiile ulterioare.
Cu stima:
dr Petre Muresan

am facut analize de glanda, dar au iesit negative.apoi am facut si un set complet de analize, totul a iesit ok.dupa cum va explicam si in mesajul anterior am fost la neurologie, dermatologie, boli interne si am zis ca poate ar fii de la inima aceste simptome.va multumesc mult pt raspuns

La cardiologie ai fost? Mergi si fa un ekg si o ecografie. Asa elimini din start multe boli. Starea asta te tine mult? Adica este permanenta?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7am senzatia ca mi s-a inflamat valul palatin
- 4probleme la inima, senzatie de sufocare, voma, ameteli
- 6umflaturi in zona anala si pe limba
- 9Probleme cu inima?
- 19Dupa ce maninc imi bate inima foarte tare.
- 30ciuperca o asa de mare problema
- 7Batai puternice ale inimii !
- 37Vreau sa inteleg si eu mai exact ce am!!!
- 7ma doare mandibula, doar cand deschid gura
- 1Limba amortita
- 6Inflamatii in cerul gurii
- 5Am spre baza limbii o tenta mai alba care tot se schimba
- 2Bubiţe pe limbă şi pete roşii sub limbă
- 8gat uscat, limba iritata, ganglion submandibular dureros, disconfort partea stanga
- 1Limba incarcata, gust rau, canale biliare ingrosate, gastrita
- 4muscare limba
- 1Jena la baza limbii
- 2Sunt intr-o situatie dificila, nu imi permite deschiderea gurii de tot
- 1Incapacitate de a deschide gura doar foarte putin
- 1De cateva zile am bataile inimii foarte mari
Mai multe informații despre: Gura Limba accelerarea batailor inimii inclestarea maxilarului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: