maxilar blocat

buna ziua..am si eu o problema acum 2 saptamani am fost la stomatolog pt plombarea unei masele mi sa facut anestezia locala dar dupa un timp ce efectul anesteziei a trecut am ınceput sa am dureri de maxilar si ıncetul cu ıncetul mi sa blocat maxilarul nu pot sa deschid gura cum o deschideam ınainte si nici de mestecat nu pot mesteca...am fost la control şi mi sa dat niste calmante si antibiotice timp de 5 zile am terminat tratamentul dar maxilarul tot blocat este si durerile aceleasi..ce as putea face pt a ımi reveni..va multumesc
1 comentarii

salut, am scris pe un alt topic tot pe forumul asta. si eu am patit asta dar chiar de la destist incepand. sub anestezie am reusit sa-mi deschid maxilarul tragand cu miinile si a troznit tare. apoi am stat cu gura inchisa 2 ore dupa extractie si a ramas blocat. am de gand sa merg din nou sa-mi faca aceeasi injectie, ca pt maseaua de minte, si sa mai trag o data tare, ca fara anestezie nu pot. asta o sa incerc, deja au trecut cateva zile si ma doare si cand inghit saliva. sanatate

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 40problema cu maxilarul!
- 2mi se blocheaza maxilarul in special in pozitia culcat
- 7Maxilar -blocat-
- 5Dorm cu dintii stransi
- 6puls ridicat, transpiratie rece abundenta, ameteala pana la inconstienta, dinti inclestati
- 5maxilar inclestat si limba inflamata
- 6Ce boala am tinand cont de urmatoarele simptome...?
- 1maxilar inclestat
- 4Mi s-a inclestat gura, simteam limba umflata in gura, inima imi batea mai repede
- 7De cateva zile am o senzatie ca mi se inclesteaza maxilarul
- 3Spasme si inclestari involuntare de maxilar
- 3Gura inclestata
- 2maxilar blocat
- 2Sunt intr-o situatie dificila, nu imi permite deschiderea gurii de tot
- 1Durere maxilar? blocare maxilar
- 2Durere la capătul maxilarului și ureche! Mi s-a format ca un nodul sau ganglion mărit.
- 2Blocarea maxilarului de la o incrustare dentară onlay
Mai multe informații despre: inclestarea maxilarului