Dureri de masea de minte si maxilar blocat
Buna seara. Acum un an jumate a inceput sa imi iasa maseaua de minte apoi incet incet a inceput sa mi se blocheze maxilarul si deabea mai pot deschide gura. Am fost la medic (chirurgie buco-maxilo-facial )si imi spune ca trebuie sa imi deschid gura altfel nu imi poate face extractia. Medicul a incercat sa imi deschida gura fortat fara anestezie, m.a durtut ingrozitor nu am putut suporta. Mi s.a prescris midocalm forte si artromed si exerciti sa deschid gura. Eu ar trebui sa ma intorc in cateva zile sa imi faca extractia dar nici acum nu am reusit sa deschid gura. Nu mai rezist. Helppp
3 comentarii
Buna ziua, cu cele recomandate situatia ar trebui sa se imbunatateasca de la o zi la alta, asa ca cela cateva zile de tratament si exercitii pot face diferenta.
Buna dimineata,
Urmati indicatiile medicului si veti obtine rezultate.
Exercitiile de inchidere-deschidere a gurii vor desclesta maxilarul.
Urmati indicatiile medicului si veti obtine rezultate.
Exercitiile de inchidere-deschidere a gurii vor desclesta maxilarul.
Buna ziua, este posibil ca din cauza erupției molarului de minte sa aveți un trismus ( adica sa nu puteți deschide gura). Recomandarea este sa luați medicația in continuare dar combinata și cu antiinflamatoare pentru a diminua durerea și sa încercați pe timpul zilei sa faceți Exercițiile de deschidere a gurii. Cu cât încercați mai mult cu atat mulculatura și articulația se relaxeaza și o sa puteți deschide din ce in ce mai mult. O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 40problema cu maxilarul!
- 4mi se blocheaza maxilarul si nu pot deschide gura..
- 5Dorm cu dintii stransi
- 6puls ridicat, transpiratie rece abundenta, ameteala pana la inconstienta, dinti inclestati
- 6Ce boala am tinand cont de urmatoarele simptome...?
- 1maxilar inclestat
- 1Maxilar încleştat şi ganglion lateral la maxilar
- 5Lesin, inclestarea dintilor si tiuitul urechilor
- 4Mi s-a inclestat gura, simteam limba umflata in gura, inima imi batea mai repede
- 7De cateva zile am o senzatie ca mi se inclesteaza maxilarul
- 3Spasme si inclestari involuntare de maxilar
- 0Maxilarul inclestat - va rog mult
- 7Maxilar inclestat si durere amigdale, gat; ganglion umflat
- 4Maxilar blocat?
- 2Sunt intr-o situatie dificila, nu imi permite deschiderea gurii de tot
- 1Durere maxilar? blocare maxilar
- 2Durere la capătul maxilarului și ureche! Mi s-a format ca un nodul sau ganglion mărit.
- 1Incapacitate de a deschide gura doar foarte putin
- 2Blocarea maxilarului de la o incrustare dentară onlay
Mai multe informații despre: inclestarea maxilarului