mi-a iesit ceva pe penis

19-09-2012
marinelus
Nu este medic/terapeut
marinelus
Buna ziua,
Am 22 de ani si ma masturbez foarte des, probabil si din aceasta cauza mi sa intamplat acest lucru.

Acum 2 ore dupa ce m-am masturbat in prealabil mi-a venit sa urinez si m-am dus la wc.In momentul in care am dat drumul la urina (scuzati-mi exprimarea) a inceput sa imi iasa pe uretra un fel de spuma alba (cam 200 de ml) pe o parte mai curgea si urina dar foarte putin.Vreau sa va spun ca oricat as fi incercat sa opresc procesul, adica sa ma tin, nu am putut.Nu cred ca era sperma pentru ca nu arata asa, era o spuma rara dar lipicioasa...
M-am speriat groaznic mai ales cand mi-a iesit un fel de tub din piele, ca un fel de matz dar subtire (cam cat un pai pentru suc) lung de vreo 40 de cm inafara, nu stiu inauntru cat o avea ca nu sa desprins.

Nu stiu ce sa fac, asa ceva nu am vazut in viata mea, oare ce sa fie? Am incercat sa smulg matzul acela din penis dar nu pot, e prins dincolo de testicole, asa simt cand trag de el.L-am taiat de la capatul penisului pentrru ca nu ma doare el insusi dar daca trag de el simt ca e prins si parca rup ceva din mine.Sa mai astept poate se rupe singur sau sa trag mai tare chiar daca ma doare?
5 comentarii
0
19-09-2012, ora 17:29
marinelus
Nu este medic/terapeut
marinelus
nimeni...nimic?
0
19-09-2012, ora 17:32
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Doamne!!!! Cum ai putut sa tai chestia aia! Esti inconstient????
Mergi la medic urgent, indiferent daca te doare sau nu, nu-i in regula deloc!!!! La urolog cu tine cat mai repede! Nu mai umbla acolo si nu mai taia nimic!!!!!!
0
20-09-2012, ora 15:19
marinelus
Nu este medic/terapeut
marinelus
N ma duc la urolog ca poate ma trimite la operatie, dar e chiar as a grav?
0
22-09-2012, ora 12:37
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Nu am mai auzit de asa ceva, l-am intrebat si pe sotul meu si nici lui nu i s-a intamplat nimic asemanator niciodata nici nu a auzit de asa ceva... E ciudat... Mergi la medic te rog...
Apropo cum mai stau lucrurile? Simti totul normal acum?
0
22-09-2012, ora 22:27
marinelus
Nu este medic/terapeut
marinelus
In ziua aceea nu pteam sa fac treaba mica chiar daca imi exploda vezica.In dimineata urmatorae a iesit acea piele si am urinat rosu.Amcu e totul ok numai ca testiculele se lasa p[e zi ce trece din ce in ce mai mult, dar e ok ma pot masturba linistit, nu ma mai doare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la barbati
  • Mituri despre masturbare
  •