Am senzații de arsuri in corp după circa 20 de ore fara masturbare

28-02-2022
gugurecucu
Nu este medic/terapeut
gugurecucu
Buna ziua. Nu am sa descriu la acest moment toate simptomele. As vrea să știu spre ce medic să mă îndrept. In fapt la circa 20 de ore de la ultima masturbare, simt că în diverse părți din corp am arsuri care mă trezesc din somn, iar apoi nu mai pot dormi. Aceste senzații de arsuri diminuează sau chiar dispar dacă mă masturbez. Spre ce doctor să-mi îndrept întrebările. ?
5 comentarii
0
28-02-2022, ora 20:06
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Neurolog, endocrinolog, reumatolog.
0
01-03-2022, ora 06:54
gugurecucu
Nu este medic/terapeut
gugurecucu
Mulțumesc. Am sa incerc sa revin dacă interesează pe cineva.
0
01-03-2022, ora 14:16
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Da, sper sa te ajute. Si bate-i la cap sa rezolve, de obicei nu prea isi dau interesul, spune-le sa iti dea analize si toate testele de facut. Daca iti spun ca ai anxietate, schimba doctorul.

Pe mine ma intereseaza, chiar sunt curios ce o sa iti zica.
0
11-05-2022, ora 19:22
romicademetriu
Nu este medic/terapeut
romicademetriu
Stai liniștit că n-ai nicio problemă. Eu am 49 de ani și practic acest sport de la vârsta de 12 ani. Am avut și eu evenimente de acest gen, în sensul că, după o ședință de masturbare, mă culcam și mă trezeam după ceva timp și nu mai reușeam s-adorm din nou. Am găsit soluția imediat. O nouă sesiune de masturbare. Apoi adormeam din nou și mă trezeam odihnit după ore bune de somn. Am recurs la această rezolvare de fiecare dată când mi s-a-ntâmplat așa ceva. Pot să spun că-mi doresc să mai am astfel de evenimente și sa-ating noi culmi ale plăcerii sexuale prin masturbare. Deci, din punctul meu de vedere, n-ar trebui să-ți faci probleme. Urmează-ți instinctul sexual și eliberează-te de stres prin masturbare. Chiar există medici care recomandă ce-am zis eu mai înainte.
0
08-07-2022, ora 17:48
romicademetriu
Nu este medic/terapeut
romicademetriu
Poate mai scrii și tu ceva și ne spui cum te mai simți.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la barbati
  • Mituri despre masturbare
  •