Cat de des va masturbati si cum? care este normalitatea voastra?
eu cam o data de doua ori pe saptamana cand prietena mea este departe de mine..
9 comentarii
cand eram singur de 2 3 ori pe saptamana...momentan nu am mai facut de 2 3 luni :))
Salut, frecvenţa masturbării contează, este important să nu vă masturbaţi foarte rar, mai puţin de o dată pe săptămână fiindcă apar dureri, iar dacă vă veţi dori să aveţi copii, este important să nu vă masturbaţi mai des decât este nevoie fiindcă numărul spermatozoizilor scad iar fertilizarea este mai dificilă.
Impulsul sexual mai puternic si mai imperios pare a fi cauza pentru care individul recurge la masturbare. Este vorba de o excitatie proprie a organelor genitale, in scopul satisfacerii nevoilor sexuale. Frecventa masturbarii descreste odata cu varsta; si anumiti factori precum sportul, cultura fizica, problemele de ordin moral, scad frecventa masturbarii.
Cercetarile au aratat ca opinia 'sperma este mai fertila dupa 3-4 zile de pauza sexuala' este un mit medical. Ejacularile cat mai dese imbunatatesc fertilitatea. Vezi de ex. http://www.sciencedaily.com/releases/2009/06/090630075311.htm
Eu am perioade cand simt nevoia sa ma masturbez in fiecare zi. Mentionez ca mi-am inceput viata sexuala la 18 ani dar nu cu prietena ci cu o prostituata. Nu am avut prietena niciodata am apelat numai la prostituate.
Daca masturbarea zilnica te face sa nu mai cauti o partenera si sa eviti socializarea, in timp ar putea sa-ti creeze probleme Celibi. Poate nu ar strica sa discuti cu un psihosexolog despre situatia ta.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am prietena, dar ma mai mastrubez
- 6lichid incolor!!!
- 14Masturbarea dauneaza?
- 5Vedere slaba dupa masturbare
- 9Care sunt cauzele...si cum imi pot reveni !
- 19sotia ma respinge
- 5masturbarea si sistemul imunitar
- 7Masturbare... NU DIN NOU! X( )
- 8Flux sanguin scazut sau prea mult sex masturbare? Va rog ajutor
- 29AJUTOR! va rog un psihoterapeut online... dependenta masturbare.
- 2sunt cumva vreun caine?
- 22Metode masturbare
- 38Masturbarea duce la anxietate?
- 2Sange pe penis
- 18Problema viata sexuala
- 3Nu mai stiu ce sa fac
- 6Polemica masturbarii
- 3Libidou foarte ridicat
- 0Masturbare în exces - umflarea prepuțului
- 2Probleme potenta.
Mai multe informații despre: Masturbarea la barbati