Masele intoarse+gingie inflamata

Buna sera. Am si eu nevoie de ajutorul dvs. Ultimele doua masele mi s-au deplasat, numai sunt drepte cum ar trebui normal, ci sunt intr o parte. Gingia e foarte inflamata, si gingia in spatele ultimei masele, practic ma pot juca cu ea cu degetul la cum se misca. Am facut si o radiografie dentara si se vede clar cum ultimele doua masele sunt deplasate. Doctorul stomatolog mi-a spus ca nu are ce sa-mi faca si daca tot doresc extractie ar trebui sa mi scoata ultimele 3 masele. Specific ca sunt maselele de din partea superioara. Multumesc
3 comentarii

Buna seara, daca ati putea sa ne postati si noua acea radiografie sa vedem despre ce este vorba...?

Buna seara si multumesc pt raspuns! Am sa postez cel tarziu saptamana viitoare miercuri, atunci ajung in tara. Multumesc

Buna seara, daca gingiile sunt inflamate, va sfatuiesc sa faceti mai intai o igienizare. Aceasta este indicata sa se realizeze inainte de inceperea oricarui tratament stomatologic, in special chirurgical. Igienizarea se adreseaza tuturor factorilor care contribuie la instalarea, intretinerea sau reaparitia inflamatiei parodontiului marginal.
Asteptam sa postati si radiografia, sa vedem pozitia dintilor ce va supara. Acele masele au mobilitate?
O seara buna.
Asteptam sa postati si radiografia, sa vedem pozitia dintilor ce va supara. Acele masele au mobilitate?
O seara buna.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Nevoie de ajutor! Decimentare imposibila, proteza telescopata
- 1Parodontoză în stare avansată
- 2Parodontoza
- 1Inflamație măsea
- 2Parodontoza incipienta
- 6Sangerare dinti
- 1Gingii retrase și inflamate. Doresc sfatul unui medic
- 2Rog recomandări clinica/medic specializat pe boala paradontala
- 1Spatii intre dinti dupa terapie cu laser pt. parodontoza
- 1Ajutor - amorteala și furnicături in bărbie, ma doare și urechea dupa extractie