Infecţie dinte
Acum 6 luni miam pus o proteză fixa de ceramica în partea de sus de 9 bucăţi.
La 5 dinţi am avut infecţie şi am făcut rezecţie apicală şi mia fost eliminate toate focarele de infecţie miau fost pusi pivotii şi apoi miau cimentat lucrarea.
Toate bune până acum câteva zile când mia apărut o umflătură la un dinte şi mă cam doare nu rău dar e durere supărătoare.
Am sunat medicul care ma operat şi mia zis să iau amoxacilina de 1000mg timp de 6 zile, iau de două zile şi încă aceea umflătură nu îmi dispare şi durearea o am aceeasi.
Mie frică să nu ajung la operaţie
La 5 dinţi am avut infecţie şi am făcut rezecţie apicală şi mia fost eliminate toate focarele de infecţie miau fost pusi pivotii şi apoi miau cimentat lucrarea.
Toate bune până acum câteva zile când mia apărut o umflătură la un dinte şi mă cam doare nu rău dar e durere supărătoare.
Am sunat medicul care ma operat şi mia zis să iau amoxacilina de 1000mg timp de 6 zile, iau de două zile şi încă aceea umflătură nu îmi dispare şi durearea o am aceeasi.
Mie frică să nu ajung la operaţie
2 comentarii
Buna seara! Trebuie facuta o radiografie pentru a analiza situatia actuala si luata o decizie. Amoxicilina va va ajuta in perioada aceasa, dar trebuie facut un tratament local ( rezectie-operatie, extractie, tratament de canal mai bun ).
Se poate face rezecţie de două ori la acelaşi dinte?
Problema e ca e dintele de legătură şi are pus şi pivot.
Şi nu vreau să pierd lucrarea are doar 6 luni şi ma costat mulţi bani.
Cum am fost operată la toţi dinţi mi să înlăturat toate focarele de infecţie de unde altă infecţie?
Am 2zile de când iau amoxacilina şi încă nu mi să dus inflamaţia care oo simţ şi presiunea de la dinte.
Problema e ca e dintele de legătură şi are pus şi pivot.
Şi nu vreau să pierd lucrarea are doar 6 luni şi ma costat mulţi bani.
Cum am fost operată la toţi dinţi mi să înlăturat toate focarele de infecţie de unde altă infecţie?
Am 2zile de când iau amoxacilina şi încă nu mi să dus inflamaţia care oo simţ şi presiunea de la dinte.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Infectiile de masele se pot duce si la gat, nas, urechi?
- 4Extractie dentara
- 5rinosinuzita cronica
- 18afectiuni stomatologice
- 6durere infernala de masea
- 3infectie dupa protezarea unei coronite?
- 5Infectie sub radacina unei masele
- 4In incurcatura. am nevoie de un sfat
- 4Infectie masea minte
- 3Infectie la o masea -posibil tratament fara antibiotice?
- 4unde sa apelez
- 3infectie sub lucrarea dentara
- 6dupa ce mi-am scos o masea, am ramas cu o gaura
- 1Măsea infectata
- 2Infectie dentara
- 4Buza si barbia tot amortite dupa puroi la o masea
- 3Infecție?
- 8Extractie pe infectie
- 1Masea umflata nu cedeaza de o saptamana
- 1Infecție la dinte
Mai multe informații despre: infectia dentara