Despre vocea subtire la adolescent
Salutare, sunt un baiat de 15 ani si am o problema cu vocea, o am mai subtire, , , cam de 13 ani, prietenii mei au spus ca nu'i nimic, e ok dar pe mine ma deranjeaza, mai ales cand vb pe ventrilo, skype cu altii si intai cred ca am 13 anii, , ,
(No am f f subtire, doar putin mai subtire decat normala) Exista ceva remedii naturaliste pt asa ceva?:S
Multumesc
(No am f f subtire, doar putin mai subtire decat normala) Exista ceva remedii naturaliste pt asa ceva?:S
Multumesc
4 comentarii
0
26-07-2009, ora 20:31
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Ei si ce...si eu am o voce destul de subtire...prietenii glumesc cu mine spunandu-mi Mariah Carey! (sunt contratenor).
Consulta un medic foniatru pt a-ti analiza functionalitatea corzilor vocale printr-un examen medical cu ajutorul
video-laringo-stroboscopului.
Daca esti din Bucuresti te poti duce la Institutul de Fono-Audiologie si Chirugie Functionala (IFACF) prof. dr. Hociota.
De asemenea, poti consulta un medic endocrinolog pt a vedea daca nu ai vreo problema endocrinologica, putin probabil insa!
Numai Bine si muta sanatate!
Consulta un medic foniatru pt a-ti analiza functionalitatea corzilor vocale printr-un examen medical cu ajutorul
video-laringo-stroboscopului.
Daca esti din Bucuresti te poti duce la Institutul de Fono-Audiologie si Chirugie Functionala (IFACF) prof. dr. Hociota.
De asemenea, poti consulta un medic endocrinolog pt a vedea daca nu ai vreo problema endocrinologica, putin probabil insa!
Numai Bine si muta sanatate!
buna seara domnule nick...eu am 18 spre 19 ani si as dori sa imi spuneti km sa reusesc sa imi fac vocea de bas..eu am o voce baritonala insa as dori sa cobor mult mai mult...trebuie sa exerses mult stiu insa as dori sa stiu ce fel d exercitii treb facute..pt k nu -mi permit sa merg l un prof d canto.sau l un medic...va rog un raspuns..
va multumesc si tot respectul si DOAMNE AJUTA!!!!
va multumesc si tot respectul si DOAMNE AJUTA!!!!
0
10-04-2012, ora 08:24
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salve!
Stimate drule/dle andrey93, eu nu am competenţa să vă spun/indic ce exerciţii vocale să faceţi pentru a vă modula registrul vocal fry (vocea gravă), astfel încât să puteţi ajunge la stadiul de a vorbi şi/sau cânta, cu uşurinţă, în/cu voce de bas, fără a întâmpina vreo problemă. Îmi pare rău, nu vă pot ajuta.
În mod clar, trebuie să vă permiteţi efortul de a discuta cu un profesor de canto.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Paşti fericit.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
Stimate drule/dle andrey93, eu nu am competenţa să vă spun/indic ce exerciţii vocale să faceţi pentru a vă modula registrul vocal fry (vocea gravă), astfel încât să puteţi ajunge la stadiul de a vorbi şi/sau cânta, cu uşurinţă, în/cu voce de bas, fără a întâmpina vreo problemă. Îmi pare rău, nu vă pot ajuta.
În mod clar, trebuie să vă permiteţi efortul de a discuta cu un profesor de canto.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Paşti fericit.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
va multumesc pt raspuns...si dvs sa aveti un paste fericit iar lumina invierii sa ne lumineze pe toti...DOAMNE AJUTA..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Durere in partea dreapta.. daca rad, stau in picioare
- 8NU stiu DE CE SUFAR...
- 3am 17 ani si vreau sa slabesc
- 8crestere in inaltime la adolescent
- 8Miopia. De 4 ani port ochelari cu dioptrii
- 4Zona zoster si scoala
- 7Dureri de oase
- 5pete de pigmentatie credem ca sunt
- 3firisoare de par pe piept, sani si abdomen
- 4Probleme de erectie de la 17 ani ?
- 4eliminari din glandele mamare
- 3adolescenta, par rar
- 4Schimbarea vocii
- 4zona vaginala... scurgeri si miros neplacut
- 13la 15 ani - sex?
- 10Ce vrea de fapt de la mn?:((
- 11nu-l inteleg..
- 4Problema cu penisul.
- 3stari de oboseala, frica, bataile inimii cresc.
- 0Pectus Excavatus si ameliorarea efectului acesta (poze)
Mai multe informații despre: Adolescentul corzile vocale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: