Despre vocea subtire la adolescent
Salutare, sunt un baiat de 15 ani si am o problema cu vocea, o am mai subtire, , , cam de 13 ani, prietenii mei au spus ca nu'i nimic, e ok dar pe mine ma deranjeaza, mai ales cand vb pe ventrilo, skype cu altii si intai cred ca am 13 anii, , ,
(No am f f subtire, doar putin mai subtire decat normala) Exista ceva remedii naturaliste pt asa ceva?:S
Multumesc
(No am f f subtire, doar putin mai subtire decat normala) Exista ceva remedii naturaliste pt asa ceva?:S
Multumesc
4 comentarii
0
26-07-2009, ora 20:31
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Ei si ce...si eu am o voce destul de subtire...prietenii glumesc cu mine spunandu-mi Mariah Carey! (sunt contratenor).
Consulta un medic foniatru pt a-ti analiza functionalitatea corzilor vocale printr-un examen medical cu ajutorul
video-laringo-stroboscopului.
Daca esti din Bucuresti te poti duce la Institutul de Fono-Audiologie si Chirugie Functionala (IFACF) prof. dr. Hociota.
De asemenea, poti consulta un medic endocrinolog pt a vedea daca nu ai vreo problema endocrinologica, putin probabil insa!
Numai Bine si muta sanatate!
Consulta un medic foniatru pt a-ti analiza functionalitatea corzilor vocale printr-un examen medical cu ajutorul
video-laringo-stroboscopului.
Daca esti din Bucuresti te poti duce la Institutul de Fono-Audiologie si Chirugie Functionala (IFACF) prof. dr. Hociota.
De asemenea, poti consulta un medic endocrinolog pt a vedea daca nu ai vreo problema endocrinologica, putin probabil insa!
Numai Bine si muta sanatate!
buna seara domnule nick...eu am 18 spre 19 ani si as dori sa imi spuneti km sa reusesc sa imi fac vocea de bas..eu am o voce baritonala insa as dori sa cobor mult mai mult...trebuie sa exerses mult stiu insa as dori sa stiu ce fel d exercitii treb facute..pt k nu -mi permit sa merg l un prof d canto.sau l un medic...va rog un raspuns..
va multumesc si tot respectul si DOAMNE AJUTA!!!!
va multumesc si tot respectul si DOAMNE AJUTA!!!!
0
10-04-2012, ora 08:24
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salve!
Stimate drule/dle andrey93, eu nu am competenţa să vă spun/indic ce exerciţii vocale să faceţi pentru a vă modula registrul vocal fry (vocea gravă), astfel încât să puteţi ajunge la stadiul de a vorbi şi/sau cânta, cu uşurinţă, în/cu voce de bas, fără a întâmpina vreo problemă. Îmi pare rău, nu vă pot ajuta.
În mod clar, trebuie să vă permiteţi efortul de a discuta cu un profesor de canto.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Paşti fericit.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
Stimate drule/dle andrey93, eu nu am competenţa să vă spun/indic ce exerciţii vocale să faceţi pentru a vă modula registrul vocal fry (vocea gravă), astfel încât să puteţi ajunge la stadiul de a vorbi şi/sau cânta, cu uşurinţă, în/cu voce de bas, fără a întâmpina vreo problemă. Îmi pare rău, nu vă pot ajuta.
În mod clar, trebuie să vă permiteţi efortul de a discuta cu un profesor de canto.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Paşti fericit.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
va multumesc pt raspuns...si dvs sa aveti un paste fericit iar lumina invierii sa ne lumineze pe toti...DOAMNE AJUTA..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Am 13 ani si ma visez cu femei
- 2am 14 ani, 1.48 inaltime si 36 de kg.. vreau sa ma ingras 2 kg
- 3VITILIGO-remediu?
- 3adolescent si HTA oscilant
- 3Metode de vindecare alternative..
- 6fetita mea de 13 ani are o acnee urata, ulterior.. i s-a umflat fata si a avut dureri groaznice
- 5ovare polichistice, acnee deosebit de urata.. recomandare anticonceptionale
- 4in urma analizelor de laborator are tricomonas si candida
- 6lentile de contact - am 13 ani
- 4ectima nodulara
- 7Am 14 ani si penisul de 12-13 cm
- 4sunt fata am 19 ani.
- 6pot ramane gravida daca iau anticonceptionale?
- 8Relatia dintre un profesor si o eleva
- 4O problema destul de jenanta...
- 10Arginina
- 0noduli pe corzile vocale
- 14de 4-5 zile ma trezesc cu dureri de cap
- 29Adolescent cu tulburari somatoforme, anxietate
- 3Imi place de o fata dar nu stiu daca si ea ma place
Mai multe informații despre: Adolescentul corzile vocale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: