Micsorare penis
Salutare acum 1 an, m-am lovin la penis cu mingea.A doua zi aveam penis mic, si dezumflat.De fiecare data cand tin lipite picioare penisul se micsoreaza, si ramane doar pielita si putin din el.Se poate sa se rezolva pe cale naturala fara sa le spun parintilor(mi-e cam rusine)..
3 comentarii
Ce anume ti-ai dori sa se rezolve pe cale naturala? Ce varsta ai? Ai avut erectii normale pana sa te lovesti cu mingea?
Oricare ar fi problema, de "micsorare", de lipsa de erectie, de durere etc, trebuie sa mergi la un urolog sa iti spuna daca este vreo problema si ce e de facut. Nu trebuie sa-ti fie rusine, medicii vad in fiecare zi zeci de cazuri de toate felurile.
Oricare ar fi problema, de "micsorare", de lipsa de erectie, de durere etc, trebuie sa mergi la un urolog sa iti spuna daca este vreo problema si ce e de facut. Nu trebuie sa-ti fie rusine, medicii vad in fiecare zi zeci de cazuri de toate felurile.
Nu ma doare, si ejaculez normal.Doar se micsoreaza penis din cand in cand.Am 13 ani..
De abia acum intri in pubertate, nu-ti mai face probleme, o sa fi un barbat normal.
Dar daca te obsedeaza sau te doare ceva, mergi la urolog. Sunt sigura ca parintii tai te vor intelege.
Dar daca te obsedeaza sau te doare ceva, mergi la urolog. Sunt sigura ca parintii tai te vor intelege.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3vreo sansa sa-i provoc unei fete orgasm doar cu 15 sau 17 cm?
- 5cum se masoara penisul?
- 4intre pompa vid si pastila.. marirea penisului
- 4Marimea penisului, adolescent
- 3Marimea penisului, la 14 ani
- 2Marime penis
- 0Problema dimensiune mica penis
- 2Problema cu marimea !?
- 1Am nevoie de un sfat!
- 1Dilema despre marimea penisului. (Rog raspuns)
- 1Ce mărime trebuie sa aibă penisul la 16 ani?
- 2Penis mic?
- 0Penis lungime
- 2penis decent
- 6Penis mult prea mic..
- 0Probleme endocrine
- 1Prezervative mari
- 1Penis...
- 1Am 30 de ani și un penis de 12 cm în erecție.
Mai multe informații despre: marimea penisului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: