Micsorare penis
Salutare acum 1 an, m-am lovin la penis cu mingea.A doua zi aveam penis mic, si dezumflat.De fiecare data cand tin lipite picioare penisul se micsoreaza, si ramane doar pielita si putin din el.Se poate sa se rezolva pe cale naturala fara sa le spun parintilor(mi-e cam rusine)..
3 comentarii
Ce anume ti-ai dori sa se rezolve pe cale naturala? Ce varsta ai? Ai avut erectii normale pana sa te lovesti cu mingea?
Oricare ar fi problema, de "micsorare", de lipsa de erectie, de durere etc, trebuie sa mergi la un urolog sa iti spuna daca este vreo problema si ce e de facut. Nu trebuie sa-ti fie rusine, medicii vad in fiecare zi zeci de cazuri de toate felurile.
Oricare ar fi problema, de "micsorare", de lipsa de erectie, de durere etc, trebuie sa mergi la un urolog sa iti spuna daca este vreo problema si ce e de facut. Nu trebuie sa-ti fie rusine, medicii vad in fiecare zi zeci de cazuri de toate felurile.
Nu ma doare, si ejaculez normal.Doar se micsoreaza penis din cand in cand.Am 13 ani..
De abia acum intri in pubertate, nu-ti mai face probleme, o sa fi un barbat normal.
Dar daca te obsedeaza sau te doare ceva, mergi la urolog. Sunt sigura ca parintii tai te vor intelege.
Dar daca te obsedeaza sau te doare ceva, mergi la urolog. Sunt sigura ca parintii tai te vor intelege.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am 14 cm in erectie si sunt obsedat de marime
- 4Ma macina un lucru..Oare are penisul prea mic?
- 5cum se masoara penisul?
- 4am 14 ani si pt varsta mea mi se pare mic penisul
- 5Sa-mi continui viata sexuala?
- 3Penis - 17 ani
- 1Penis subtire
- 0Probleme la penis
- 1Marime penis
- 6Intrebare
- 7Penis mic
- 0am penisul prea mic si nu stiu cum il pot mari
- 7Ce marime ar trebui sa aiba penisul la 13 ani?
- 1Durere in timpul actului sexual marime 18 cm cu 13 diametru
- 1Prezervative mari
- 1Dotarea mea nu este destul de mare.
- 5Penisul mic la 13 ani
- 3Penis 3cm 13 ani
Mai multe informații despre: marimea penisului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: