Marime penis
Am 17 ani si eram ingrijorat de marimea penisului meu.Am o curbura destul de accentuata asa ca in stare erectila are 13 cm, indreptat are 15.5 si masurat din osul pubian 16, 5 si o grosime de doar 12 cm... mi se pare subtire. Astept pareri si sfaturi mai ales de la femei.
2 comentarii
Scuza-ma ca intervin! Nu cred ca nu esti ok. O femeie care este de acord/doreste sa faca sex cu tine, nu cred ca isi "doreste" penisul in stare flacida.
Dar, asteapta si parerile femeilor!
Dar, asteapta si parerile femeilor!
Eu am 21 de ani si am multumit intr-un fel sau altul putinele mele partenere, dar totusi, marimea de 11, 5-12 cm ma inhiba uneori. Pot face ceva pentru cresterea penisului macar cu 1-2 cm?
Tin sa spun ca aud multi barbati care spun ca li s-au rupt asa zisa "ata" dar la mine nu s-a rupt si se tine destul de tare. Asta nu influenteaza marimea penisului?
Tin sa spun ca aud multi barbati care spun ca li s-au rupt asa zisa "ata" dar la mine nu s-a rupt si se tine destul de tare. Asta nu influenteaza marimea penisului?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ma macina un lucru..Oare are penisul prea mic?
- 5cum se masoara penisul?
- 3oare am penisul prea mare?la 18 ani?
- 3penis prea mic
- 2Pana la ce varsta poate sa creasca penisul!!!!! Si daca e posibil acest lucru!!!!
- 1Penis subtire
- 2Belirea penisului il mareste ?
- 0un raspuns... marimea penisului
- 1Pot provoca orgasm cu penisul de 10 cm?
- 1Cati centimetri trebuie sa aiba un penis pentru a provoca orgasm partenerei?
- 4Marime grosime penis.
- 2penis decent
- 7Penis mic
- 6Penis mult prea mic..
- 4Probleme penis?
- 2Probleme cu penisul.
- 7Marimea penisului
- 113 ani 18 cm mărimea penisului
- 1Probleme dezvoltarea
- 3La copilul meu nu i se dezvoltă peninsul deloc
Mai multe informații despre: marimea penisului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: